Home TOP NEWS Ετοιμάζονται να βάψουν ξανά πράσινο το ΓΣΠ

Ετοιμάζονται να βάψουν ξανά πράσινο το ΓΣΠ


Μια παροιμία λέει “τρώγοντας σου ανοίγεται η όρεξη” κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση των φίλων της ομάδας μας.


Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο ΓΣΠ και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με την Καμπάλα, έφυγαν ευχαριστημένοι και με ένα πλατύ χαμόγελο, τόσο από την εμφάνιση της ομάδας μας, όσο κι από το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα άπαντες περιμένουν με αγωνία και αδημονούν να βρεθούν ξανά στα τσιμέντα του ΓΣΠ για να παρακολουθήσουν τον επόμενο άγωνα της ομάδας μας, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (10/8) στο ΓΣΠ απέναντι στην Μίντιλαντ της Δανίας.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περιόδο διακοπών, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να δώσει ξανά βροντερά το παρών του στο γήπεδο της Πρωτεύουσας για να στηρίξει και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι η νίκη με ένα καλό αποτέλεσμα που θα αφήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης.

Πάμε λοιπόν την ερχόμενη Πέμπτη για άλλο ένα αγώνα με γήπεδο “καμίνι” και άπαντες ευελπιστούμε ότι αυτό θα επιδράσει ξανά θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και στο αγωνιστικό κομμάτι θα καταφέρουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο απέναντι στους Δανούς, διεκδικώντας από την αρχή μέχρι το τέλος τη νίκη.