Home TOP NEWS Εξαιρετική η συνεργασία, ένας ο στόχος… μία υγιής και δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εξαιρετική η συνεργασία, ένας ο στόχος… μία υγιής και δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ!


Καμία σχέση δεν δοκιμάζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες, η οποία θέλει τους Γιάνσον και Αυγουστή να μην έχουν καλή συνεργασία, έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πλέον αρχίζει να αναπαράγεται και από αθλητικές ιστοσελίδες.

Τίποτα από όσα λέγονται και γράφονται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θέλουμε να είμαστε κατηγορηματικοί, έχοντας ψάξει το θέμα.

Η συνεργασία των δύο ήταν από την πρώτη στιγμή άψογη κι αυτό δεν έχει αλλάξει. Έτσι κι αλλιώς ο στόχος είναι κοινός και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως η όποια επιτυχία πιστώνεται σε όλους όσοι συνεργάζονται για το καλό της ομάδας και βεβαίως όταν προκύπτουν ατυχή αποτελέσματα θα έχουν ευθύνη όλοι.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει μία δομή. Ένα οργανόγραμμα στο οποίο ο κάθε ένας έχει το ρόλο του. Ασφαλώς υπάρχει και η ιεραρχία. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού και μέλημα είναι η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας.

Ο Γιάνσον, ο Σωφρόνης, ο Σίμος και βεβαίως η διοίκηση δουλεύουν νυχθημερόν και με την επικοινωνία τους να είναι συνεχής με στόχο την επαναφορά της ομάδας σε τροχιά πρωταθλητισμού.