Home TOP NEWS Για την ώρα μόνο η Μίντιλαντ στο μυαλό!

Για την ώρα μόνο η Μίντιλαντ στο μυαλό!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ναι μεν περιμένουν να δουν και να ακούσουν τα νέα από τη Νιόν της Ελβετίας για την κλήρωση των πλέι – οφ του Europa Conference League, ωστόσο την ίδια ώρα το μόνο πράγμα που έχουν όλοι στο μυαλό τους είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια με την Μίντιλαντ, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (10/8).


Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την πρόκριση της ομάδας μας επί της Καμπάλα, παρακολούθησε τις δύο αναμέτρησεις των Δανών με την Προγκρές, αλλά και την χθεσινή αναμέτρηση της Μίντιλαντ με την Λίνγκμπι για το πρωτάθλημα καταγράφοντας τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία των Δανών στα μπλοκάκια τους.

Στις προπονήσεις που απομένουν πριν τον αγώνα της Πέμπτης και οι οποίες είναι τρεις (σήμερα, αύριο και την Τετάρτη) ο Κύπριος τεχνικός θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του όλα όσα είδε από την Μίντιλαντ και θα προσπαθήσει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για να “χτυπήσει” τους Δανούς.

Πάντως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα με την Καμπάλα, είναι στα ύψη και την ερχόμενη Πέμπτη θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν κι αυτό τον παράγοντα και με σύμμαχο τον Πράσινο ΛΑΟ θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης στα πλέι – οφ.

Σίγουρα το επίπεδο, αλλά και ο αντίπαλος είναι ακόμη πιο ψηλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο αν οι ποδοσφαιριστές καταφέρουν να παρουσιαστούν όπως και με την Καμπάλα, συγκεντρωμένοι στο πλάνο, πειθαρχημένοι και με πάθος σε όλο το 90λέπτο, τότε θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους για κάτι καλό απέναντι στην Μίντιλαντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε και στα παιχνίδι με τους Αζέρους στην διάθεση του. Όσον αφορά τον Ψάλτη και Παναγιώτου οι δύο τους κάνουν αγώνα δρόμου και προσπαθούν να φτάσουν σε καλά αγωνιστικά επίπεδα για να μπορέσουν να τεθούν ξανά στην διάθεση του προπονητή τους.