Home TOP NEWS Η μεταγραφή εκ των έσω που όλοι περιμένουμε!

Η μεταγραφή εκ των έσω που όλοι περιμένουμε!

Η αποδέσμευση του Έκτορ Γιούστε, έφερε στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε την απόκτηση του Σενού Κουλιμπαλί για το κέντρο της άμυνας


Ο υψηλόσωμος Αφρικανός αμυντικός από το Μάλι μέχρι στιγμής αγωνίστηκε και στα επτά παιχνίδια της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ωστόσο ακόμη δεν έχει πείσει με την απόδοση του.

Το πιο πάνω σίγουρα κάνει πιο αναγκαία την επιστροφή του Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος την περσινή σεζόν έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας, αλλά και να σουλουπώσει την αμυντική γραμμή.

Ο Νικόλας Παναγιώτου το καλοκαίρι που πέρασε έκανε επέμβαση στους κοιλιάκους του και ακόμη το πρόβλημα αυτό τον ταλαιπωρεί και τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να στερείται τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο Παναγιώτου αναμένεται να επανέλθει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και όλοι ευελπιστούν να μην προκύψει ξανά το οποιοδήποτε απροόπτο.

Σίγουρα ο νεαρός Κύπριος αμυντικός θεωρείται για πολλούς μεταγραφή εκ των έσω και που μπορεί να δώσει λύσεις στο πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία της πράσινης άμυνας.