Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να σπάσει το μηδέν της Μίντιλαντ μέσα στην έδρα...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να σπάσει το μηδέν της Μίντιλαντ μέσα στην έδρα της!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Μίντιλαντ στον επαναληπτικό αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.


Η ομάδα της Δανίας σε επτά επίσημα παιχνίδια μετράει τέσσερεις νίκες (τρεις εντός και μια εκτός έδρας) και τρεις ήττες όλες εκτός έδρας, ανάμεσα σε αυτές και από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο προ βδομάδας μεταξύ μας παιχνίδι.

Πάντως η Μίντιλαντ στα τελευταία 4 παιχνίδια της δέχθηκε τέρμα, δέχθηκε δύο τέρματα από την Πρόγκρες, τέσσερα από την Lyngby, ένα από την ΟΜΟΝΟΙΑ και ένα από την Vejle, δηλαδή, 8 τέρματα σε τέσσερα ματς κι αυτό είναι ένα στοιχείο που δείχνει την αμυντική αστάθεια της εκεί που πρέπει να “χτυπήσει” η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Φυσικά στα τρία παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας η Μίντιλαντ δεν δέχθηκε τέρμα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Lossl στην MCH Arena.

Αν λοιπόν το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή καταφέρει να βρει το τέρμα μέσα στην Δανία και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα θα αυξήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στα πλέι – οφ του Europa Conference League.