Home TOP NEWS Η προσοχή στην Καρμιώτισσα

Η προσοχή στην Καρμιώτισσα

Η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας στην δική της πρεμιέρα του πρωταθλήματος CYTA και ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον φετινό μαραθώνιο.


Τώρα στο “Ηλίας Πούλλος” αφήνουν στην άκρη το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα κι άπαντες αρχίζουν την προετοιμασία και επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στο “Στέλιος Κυριακίδης” στις 26 του μήνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Θα είναι σημαντικό για την ομάδα μας στο παιχνίδι που ακολουθεί να δώσει συνέχεια στα θετικές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ακολουθήσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, το οποίο μάλιστα θα είναι το “αιώνιο”.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει σε τέσσερεις μέρες από σήμερα να “κολλήσει” δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για να μπορέσει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Αποέλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στεηρηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Ψάλτη, Παναγιώτου και Εράκοβιτς. Ο Κασάμα που αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι καλά. Θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική ετοιμότητα τους αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Φράνσον και Τίτος Προκοπίου.