Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Με επιθετική διάθεση, προβάδισμα με το ελάχιστο σκορ

Ημίχρονο: Με επιθετική διάθεση, προβάδισμα με το ελάχιστο σκορ


Πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι πιο επιθετική, είναι η ομάδα που βρίσκεται συνεχώς μπροστά στη περιοχή, σκόραρε ένα γκολ και θα μπορούσε για περισσότερα.

Απέναντι σε διπλή ζώνη άμυνας έπρεπε να βρει τρόπο να επιτεθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κρατήσαμε μπάλα και πατήσαμε πρώτοι την αντίπαλοι περιοχή δείχνοντας τις προθέσεις μας από το ξεκίνημα.

Η Νέα Σαλαμίνα έψαξε κάποιες αντεπιθέσεις, ενώ προσπάθησε να απειλήσει με κάποια στημένα κοντά στη περιοχή μας. Δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα στην άμυνα μας η αντίπαλο, αντίθετα ήμασταν εμείς που γυροφέρναμε στην επίθεση.

Το προβάδισμα μας είναι με το ελάχιστο σκορ…

Α’ Ημίχρονο

Στο 3ο λεπτό έγινε το πρώτο σουτ από τον Χαραλάμπου έξω από την περιοχή. Ήταν άστοχο.

Μία σέντρα βγήκε στο 6ο λεπτό από τον Μίλετιτς στην αντίπαλη περιοχή, έκανε γύρισμα ο Σεμέδο στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πήγε παράλληλα και δεν υπήρχε κανείς εκεί για να το εκμεταλλευτεί.

Στο 14ο λεπτό εκτέλεσε πολύ καλά ένα φάουλ ο Μπέζους, μακριά από την αντίπαλη περιοχή, μπήκε στη πορεία της μπάλας ο Μίλετιτς όμως δεν την βρήκε με το κεφάλι μπροστά στο τέρμα.

Στο 19ο λεπτό ο Σίμιτς πήρε πάσα από τον Μάθιους, έδωσε κάθετα στον Ανσαριφάρντ για να γίνει το ένα-δύο, ο Σίμιτς έστειλε παράλληλα στον Σεμέδο, έβαλε το πόδι αμυνόμενος για να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 37ο λεπτό ο Μάθιους έκανε χαμηλά τη σέντρα από δεξιά, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Καρίμ, έκανε τελείωμα με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Πήρε μακρινή μπαλιά ο Σεμέδο από τον Μπέζους, έκλεινε προς τον κεντρικό διάδρομο, στην περιοχή έκανε σουτ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ.Στο 43ο λεπτο.

Στο 44ο λεπτό ο Μπέζους πήγε να κάνει εντυπωσιακό τελείωμα με ανάποδο ψαλίδι όμως δεν βρήκε καλά μπάλα.

Ευκαιρία χάθηκε με τον Σίμιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Βρέθηκε σε θέση για σουτ στο ύψος την περιοχή, το έκανε με το αριστερό όμως ήταν άστοχο.