Home TOP NEWS Ημίχρονο: Το γκολ μας στο ξεκίνημα διαδέχθηκε μετριότατη απόδοση και ισοφαριστήκαμε στο...

Ημίχρονο: Το γκολ μας στο ξεκίνημα διαδέχθηκε μετριότατη απόδοση και ισοφαριστήκαμε στο τέλος


Το παιχνίδι άρχισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει μπροστά αφού στην πρώτη της φάση σκόραρε. Από κει και πέρα η ομάδα προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της, έμεινε μπροστά και έψαξε άμεσα κι άλλο γκολ. Όσο περνούσε η ώρα άρχισε και η Καρμιώτισσα κάπως να ανεβαίνει.

Από τη στιγμή που πήρε προβάδισμα η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε με υπομονή ενώ η Καρμιώτισσα δεν άλλαξε την τακτική της, δίνοντας χώρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις. Δεν είχε φάσεις το παιχνίδι μέχρι το μισάωρο, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε 2-3 φορές την αντίπαλη περιοχή.

Και όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε να γίνει δημιουργική μπροστά, η Καρμιώτισσα άρχισε να ανεβαίνει, να κερδίζει στημένα κοντά στην περιοχή μας και να γίνεται διεκδικητική. Δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά όμως στα τελευταία λεπτά μας περιόρισε στο γήπεδο μας.

Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό στο δεύτερο μέρος για να ξανασκοράρουμε…

Α’ Ημίχρονο

Στο πρώτο λεπτό βγήκε σέντρα από τον Μάθιους, προσπάθησε αμυνόμενος να απομακρύνει με το στήθος, η μπάλα έφτασε στον Σιπριάνο που έκανε ένα ξερό δεξί σουτ και η μπάλα πήγε στη γωνία και μέσα.

Το πρώτο σουτ για την Καρμιώτισσα έγινε από τον Φουρ ο οποίο ανάγκασε τον Φαμπιάνο στη πρώτη του απόκρουση στο 17ο λεπτό.

Στο 26ο λεπτό ο Σιπριάνο έκανε σουτ έξω από την περιοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουκ άδειασε με ευκολία τον Κουλιμπαλί έξω από την περιοχή, πλάσαρε σωστά τον Φαμπιάνο και σκόραρε

Απείλησε και στο 3ο λεπτό η Καρμιώτισα με τον Ρόσι ο οποίος πήρε τη μπάλα ύστερα από κακό διώξιμο του Κουλιμπαλί.

Έχασε ευκαιρία στο τέλος ο Σιπριάνο με ένα σουτ από κοντινή απόσταση το οποίο αποκρούστηκε από αμυντικό.