Home TOP NEWS Κίνηση που κέρδισε πολλά μπράβο!

Κίνηση που κέρδισε πολλά μπράβο!

Η Καρμιώτισσα γνωρίζοντας το πόσο κόσμο κουβαλάει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι εντός, είτε εκτός έδρας, έπραξε αυτό που έπρεπε να πράξει για το ερχόμενο Σαββάτο, δίνοντας την κεντρική κερκίδα του “Στέλιος Κυριακίδης” στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.


Η ομάδα των Πολεμιδιών με αυτή την κίνηση της δείχνει ξεκάθαρα τον σεβάσμο της στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που όπως ήταν λογικό δεν άφησε ασχολίαστο αυτό που έπραξε η ομάδα της Καρμιώτισσας, με την παραχώρηση δηλαδή της Δυτικής κερκίδας.

Σίγουρα η Καρμιώτισσα με την παραχώρηση της κεντρικής κερκίδας θα επωφεληθεί οικονομικά με την μαζική παρουσία των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στο γήπεδο, ενώ την ίδια ώρα δίνει την ευκαιρία σε μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας να βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, χωρίς να δίνουν “μάχη” για ένα εισιτήριο.

Πάντως σε μια εποχή που ο κόσμος απομακρύνεται από τα γήπεδα και προτιμάει τον καναπέ του, την καφετέρια για να δει ποδόσφαιρο, έρχεται η Καρμιώτισσα για να δείξει τι πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες που πρέπει να σκέφτονται το καλό του ποδοσφαίρου.

Αξίζει χίλια μπράβο στην Διοίκηση της Καρμιώτισσας για την κίνηση αυτή…