Home TOP NEWS Κόουτς κάν’ το όπως το 2017-18

Κόουτς κάν’ το όπως το 2017-18

Τα βλέμματα όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (10/8 | 20:00) με αντίπαλο την Μίντιλαντ, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο του Γ΄προκριματικού γύρου του Europa Conference League.


Όσο προχωράει η ομάδα μας στην διοργάνωση το επίπεδο και ο βαθμός δυσκολίας θα ανεβαίνει και σίγουρα σε σχέση με την Καμπάλα, η Μίντιλαντ είναι μια ποιοτικότερη ομάδα, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να παρουσιαστούν καθ’ολη την διάρκεια του αγώνα συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και με πάθος να διεκδικήσουν τη νίκη.

Πάντως ο Σωφρόνης Αυγουστή στο παρελθόν και συγκεκριμένα την σεζόν 2017-18 βρήκε ξανά στον δρόμο τους Δάνους και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μπορεί να έχει. Η τότε ομάδα του, ο Απόλλωνας, κατάφερε με μια ισοπαλία και μια νίκη να εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης και παράλληλα την παρουσία της στους ομίλους του Europa League.

Ο Κύπριος κόουτς καλείται να κάνει ξανά το ίδιο κόντρα στους Δάνους και ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να βρει δηλαδή τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση της Μίντιλαντ και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλεί – οφ, στέλνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ ένα βήμα πριν τους ομίλους του Conference League.