Home TOP NEWS Λυπηρό το να συζητάμε θέμα προπονητή

Λυπηρό το να συζητάμε θέμα προπονητή


Είμαστε στη δεύτερη αγωνιστική και με τις πρώτες απώλειες άρχισαν τα… όργανα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τίθεται σήμερα θέμα Σωφρόνη Αυγουστή.

Είναι όντως αρκετός ένας Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, από μία ομολογουμένως ανώτερη μας ομάδα και έτσι όπως ήρθε, αλλά και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα για να συζητάμε σήμερα θέμα προπονητή.

Ευθύνες ο προπονητής σίγουρα έχει για την προχθεσινή είκόνα της ομάδας, για το πως την προετοίμασε και για τις επιλογές του στον αγώνα.

Για την ώρα πάντως αυτό που εντοπίζεται είναι η μη επαρκής ενίσχυση, η οποία μας φέρνει σήμερα σε πολύ δύσκολη θέση. Με τον προπονητή να έχει περιορισμένες επιλογές σε όλες τις γραμμές και την ομάδα προγραμματισμού να καθυστερεί για ακόμα μία χρονιά χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι πλέον ισχύει άλλο καθεστώς, με τον Γέσπερ Γιάνσον επικεφαλής.

Αν ανατρέξουμε δε στο παρελθόν θα δούμε, την πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ του Χένινγκ Μπεργκ τη χρονιά 2021/22 να ξεκινά τη χρονιά με 4 ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα του 7 παιχνίδια. Κι όμως απολύθηκε την τελευταία μέρα του Φεβράρη.

Ο κυπελλούχος Νιλ Λένον ξεκίνησε τη χρονιά με 4 ήττες μέχρι να απολυθεί στις 18 Οκτωβρίου.

Και φτάνουμε στο σήμερα, να συζητάμε θέμα προπονητή τέλος Αυγούστου. Δεν είναι μόνο λυπηρό, είναι και άδικο προς έναν άνθρωπο που μας οδήγησε, όντες χαμένοι, σε τίτλο και Ευρωπαϊκό εισιτήριο, καταγράφοντας τεράστιες προκρίσεις με ανατροπές μάλιστα.