Home TOP NEWS Match Report: Αν και προηγηθήκαμε με 2 γκολ, καταρρεύσαμε και απωλέσαμε τους...

Match Report: Αν και προηγηθήκαμε με 2 γκολ, καταρρεύσαμε και απωλέσαμε τους πρώτους μας βαθμούς


Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν και προηγήθηκε δύο φορές, μάλιστα ακόμα και με δύο τέρματα διαφορά στο β’ μέρος, δεν μπόρεσε να φύγει από τη Πάφο με νίκη.

Οι αμυντικές αδυναμίες, η κατάρρευση στο τέλος σε ότι αφορά στις αντοχές της ομάδας, έφεραν τις πρώτες οδυνηρές απώλειες. Το τελικό 3-3 δεν ήταν αυτό που αναμέναμε, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όμως στο τέλος της βραδιάς και με βάση το τι έδωσαν οι δύο ομάδες δεν μας αδικεί.

Το παιχνίδι άρχισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει μπροστά αφού στην πρώτη της φάση σκόραρε. Από κει και πέρα η ομάδα προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της, έμεινε μπροστά και έψαξε άμεσα κι άλλο γκολ. Όσο περνούσε η ώρα άρχισε και η Καρμιώτισσα κάπως να ανεβαίνει.

Από τη στιγμή που πήρε προβάδισμα η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε με υπομονή ενώ η Καρμιώτισσα δεν άλλαξε την τακτική της, δίνοντας χώρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις. Δεν είχε φάσεις το παιχνίδι μέχρι το μισάωρο, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε 2-3 φορές την αντίπαλη περιοχή.

Και όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε να γίνει δημιουργική μπροστά, η Καρμιώτισσα άρχισε να ανεβαίνει, να κερδίζει στημένα κοντά στην περιοχή μας και να γίνεται διεκδικητική. Δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά όμως στα τελευταία λεπτά μας περιόρισε στο γήπεδο μας.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε ο Κακουλλής, σκόραρε δύο φορές για να μας δώσει προβάδισμα με δύο τέρματα όμως η Καρμιώτισσα δεν παράτησε το παιχνίδι. ΣΚόραρε με τον Ρόσι και στο τέλος με τον Λούκιλι για να πάρει τον πρώτο της βαθμό και να μας αναγκάσει στις πρώτες μας απώλειες.

Α’ Ημίχρονο

Στο πρώτο λεπτό βγήκε σέντρα από τον Μάθιους, προσπάθησε αμυνόμενος να απομακρύνει με το στήθος, η μπάλα έφτασε στον Σιπριάνο που έκανε ένα ξερό δεξί σουτ και η μπάλα πήγε στη γωνία και μέσα.

Το πρώτο σουτ για την Καρμιώτισσα έγινε από τον Φουρ ο οποίο ανάγκασε τον Φαμπιάνο στη πρώτη του απόκρουση στο 17ο λεπτό.

Στο 26ο λεπτό ο Σιπριάνο έκανε σουτ έξω από την περιοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουκ άδειασε με ευκολία τον Κουλιμπαλί έξω από την περιοχή, πλάσαρε σωστά τον Φαμπιάνο και σκόραρε

Απείλησε και στο 3ο λεπτό η Καρμιώτισα με τον Ρόσι ο οποίος πήρε τη μπάλα ύστερα από κακό διώξιμο του Κουλιμπαλί.

Έχασε ευκαιρία στο τέλος ο Σιπριάνο με ένα σουτ από κοντινή απόσταση το οποίο αποκρούστηκε από αμυντικό.

Άδειασε τον Κουλιμπαλί ο Ρόσι στις καθυστερήσεις και σούταρε στο τέρμα για να σκοράρει.

Β Ημίχρονο

Μπήκαν στο παιχνίδι οι Κασάμα και Κακουλλής στη θέση των Χαραλάμπους και Ανσαριφάρντ.

Στο 54ο λεπτό ο Σεμέδο κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Μπέζους άστοχα.

Στο 58ο λεπτό ο Κακουλλή σημείωσε ένα προσωπικό γκολ. Έκλεψε, ντρίμπλαρε, έτρεξε και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή για να τελειώσει με εκπληκτικό τρόπο και να σκοράρει.

Το σουτ του Λούκιλι απέκρουσε εύκολα ο Φαμπιάνο στο 66ο λεπτό.

Λέτσιακς και Λοΐζου μπήκαν στο 67ο λεπτό στη θέση των Σιπριάνο και Σίμιτς.

Στο 69ο λεπτό ο Κασάμα έκανε κλέψιμο στο κέντρο, έδωσε κάθετα στον Σεμέδο ο οποίος σέρβιρε στον Κακουλλή που σκόραρε εύκολα μπροστά στο τέρμα.

Στο 75ο λεπτό αδράνησε η άμυνα μας, πήρε μπάλα ο Ρόσι για να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και να σκοράρει. 

Ευκαιρία χάθηκε με τον Λέτσιακς να σουτάρει από πλάγια θέση, ο Κκαουλλής δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να σκοράρει στο 77ο λεπτό.

Στο 79ο λεπτό ο Μπέζους έδωσε τη θέση του στον Κούσουλο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου στο 82ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Λέτσιακς από αριστερά. Έκανε σουτ μπροστά στο τέρμα άστοχο.

Πλασέ του Κασάμα πάνω στον τερματοφύλακα στο 87ο λεπτό.

Το σουτ του Παντελή στο 89′ κατέλειξε στον Φαμπιάνο.

Τεράσια ευκαιρία έχασε ο Ντούμπια στις καθυστερήσεις με σουτ μπροστά στο τέρμα ύστερα από σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι.

Τεράστια απόκρουση έκανε ο Φαμπιάνο στο 93ο λεπτό ύστερα από κεφαλιά του Φουρ.

Στο 95ο λεπτό ο Λούκιλι έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας για να στείλει τη μπάλα στη γωνία του Φαμπιάνο και να κάνει το 3-3.

Ο Σεμέδο έχασε ευκαιρία στο 97ο λεπτό. Έκανε σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο έξω.