Home TOP NEWS Match Report: Ιδανική πρεμιέρα με επιβλητική εμφάνιση και νίκη με εύρος στο...

Match Report: Ιδανική πρεμιέρα με επιβλητική εμφάνιση και νίκη με εύρος στο σκορ


Ήταν μία πολύ ωραία εμφάνιση από την ομάδα και μέσα από αυτήν ήρθε και η πρώτη ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το τελικό 4-0 είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνα του παιχνιδιού, αν και τα 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν μετά το 70′. Θα μπορούσε ωστόσο το σκορ είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Ο Κακουλλής μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε δις, το σκορ άνοιξε με αυτογκολ ενώ και το 3-0 έγινε με αυτογκόλ.

Πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι πιο επιθετική, είναι η ομάδα που βρίσκεται συνεχώς μπροστά στη περιοχή, σκόραρε ένα γκολ και θα μπορούσε για περισσότερα.

Απέναντι σε διπλή ζώνη άμυνας έπρεπε να βρει τρόπο να επιτεθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κρατήσαμε μπάλα και πατήσαμε πρώτοι την αντίπαλοι περιοχή δείχνοντας τις προθέσεις μας από το ξεκίνημα.

Η Νέα Σαλαμίνα έψαξε κάποιες αντεπιθέσεις, ενώ προσπάθησε να απειλήσει με κάποια στημένα κοντά στη περιοχή μας. Δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα στην άμυνα μας η αντίπαλο, αντίθετα ήμασταν εμείς που γυροφέρναμε στην επίθεση.

Στο β’ μέρος η πίεση μας έγινε ακόμη πιο έντονη. Επιτεθήκαμε κατά κύμματα, χάσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε τρία τέρματα και ολοκληρώσαμε ιδανικά το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Και το τέλος της αγωνιστικής μας βρίσκει και στην πρώτη θέση λόγω του εύρους της νίκης μας.

Α’ Ημίχρονο

Στο 3ο λεπτό έγινε το πρώτο σουτ από τον Χαραλάμπου έξω από την περιοχή. Ήταν άστοχο.

Μία σέντρα βγήκε στο 6ο λεπτό από τον Μίλετιτς στην αντίπαλη περιοχή, έκανε γύρισμα ο Σεμέδο στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πήγε παράλληλα και δεν υπήρχε κανείς εκεί για να το εκμεταλλευτεί.

Στο 14ο λεπτό εκτέλεσε πολύ καλά ένα φάουλ ο Μπέζους, μακριά από την αντίπαλη περιοχή, μπήκε στη πορεία της μπάλας ο Μίλετιτς όμως δεν την βρήκε με το κεφάλι μπροστά στο τέρμα.

Στο 19ο λεπτό ο Σίμιτς πήρε πάσα από τον Μάθιους, έδωσε κάθετα στον Ανσαριφάρντ για να γίνει το ένα-δύο, ο Σίμιτς έστειλε παράλληλα στον Σεμέδο, έβαλε το πόδι αμυνόμενος για να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 37ο λεπτό ο Μάθιους έκανε χαμηλά τη σέντρα από δεξιά, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Καρίμ, έκανε τελείωμα με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Πήρε μακρινή μπαλιά ο Σεμέδο από τον Μπέζους, έκλεινε προς τον κεντρικό διάδρομο, στην περιοχή έκανε σουτ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ.Στο 43ο λεπτο.

Στο 44ο λεπτό ο Μπέζους πήγε να κάνει εντυπωσιακό τελείωμα με ανάποδο ψαλίδι όμως δεν βρήκε καλά μπάλα.

Ευκαιρία χάθηκε με τον Σίμιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Βρέθηκε σε θέση για σουτ στο ύψος την περιοχή, το έκανε με το αριστερό όμως ήταν άστοχο.

Β’ Ημίχρονο

Έκανε ωραίο γύρισμα ο Σεμέδο στο ύψος της περιοχής με πάσα για τον Σίμιτς, αυτός σούταρε με μία όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 51ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ ο οποίος ευνοήθηκε από λανθασμένη απομάκρυνση στην περιοχή, έκανε προσποίηση και σούταρε ψηλά.

Πήρε πάσα από τον Σεμέδο ο Καρίμ, ήταν πλάγια η μπάλα, πήγε για το τελείωμα όμως τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας Μελίσσας.

Εκτελέστηκε κόρνερ από τον Μπέζους στο 55ο λεπτό, πήρε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μίλετιτς. η μπάλα πήγε αδύναμα στον τερματοφύλακα.

Στο 56ο λεπτό βγήκε σέντρα από τον Μάθιους, ο Σεμέδο έπαισε κεφαλιά όμως δεν είχε δύναμη.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Χαραλάμπους για κράτημα σε αντίπαλο.

*Έμεινε με 10 η Νέα Σαλαμίνα λόγω αποβολής του Λέουκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58ο λεπτό.

Στο 59ο λεπτό ο Χαραλάμπους έκανβε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Μελίσσας δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 64ο λεπτό ο Καρλίτος έκανε σουτ άστοχο από το ύψος της περιοχής μας.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σίμιτς σε τετ-α-τετ με τον Μελίσσα, τον οποίο δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ήταν ωραία η πάσα από τον Χάμπο.

Διπλή φάση χάθηκε στο 66ο λεπτό, πρώτα με το απευθείας κόρνερ του Μπέζους και μετά με το πλασέ του Μίλετιτς. Και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο Μελίσσας.

Μπήκαν Κακουλλής και Κασάμα και έφυγαν οι Καρίμ και Χαραλάμπους στο 68ο λεπτό.

Υπέροχο ήταν το γκολ του Κακουλλή στο 73ο λεπτό με κεφαλιά. Έκανε ωραία κίνηση ο Κασάμα που πήγε πλάγια, σέντραρε και ο Ανδρόνικος μπροστά στο τέρμα σκόραρε.

Μπασιρού και Σίμιτς βγήκαν στο 75ο λεπτό και πήραν τη θέση τους οι Κούσουλος και Λοΐζου.

Στο 77ο λεπτό ο Κασάμα σέντραρε στην αντίπαλη περιοχή, έβαλε λανθασμένα το πόδι ο Ντάργκοβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Μπήκε ο Ζαχαρίου στη θέση του Σεμέδο.

Σκόραρε ξανά ο Κακουλλής στο 80ο λεπτό αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα. Έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Μελίσσα και πλάσαρε στο κενό τέρμα.

Ένα σουτ του Λοΐζου στο 81ο λεπτό, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Ευκαιρία έχασε ο Ζαχαρίου ύστερα από κάθετη του Λοΐζου και στην εκτέλεση του κόρνερ έχασε ευκαιρία ο Κούσουλος.

Καλ’ή ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 89ο λεπτό με σουτ έξω από τη περιοχή ύστερα από αντεπίθεση.