Home TOP NEWS Με την ίδια συνταγή για το πρώτο “διπλό”

Με την ίδια συνταγή για το πρώτο “διπλό”

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα ολοκληρωθεί σήμερα, με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος”.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα δει τους ποδοσφαιριστές του να προπονούται για τελευταία φορά κι ακολούθως θα καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο, με το οποίο θα παρουσιάσει την ομάδα μας αύριο(26/8 | 20:00) στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Το επίπεδο του αντιπάλου που έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι παρόμοιο με αυτό της πρεμιέρας και η λογική λέει ότι, ο Κύπριος κόουτς δεν θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στο βασικό σχήμα, εφαρμάζοντας το “ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”.

Οι έντεκα ποδοσφαιριστές που φόρεσαν φανέλα βασικού στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα τα πήγαν εξαιρετικά και βοήθησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο φετινό μαραθώνιο κι αναμένουμε ότι πάνω – κάτω αυτοί θα είναι που θα κληθούν να ξεκινήσουν και τον αυριανό αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Να σημειώσουμε ότι πέραν των Εράκοβιτς, Ψάλτη και Παναγιώτου, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα και πλέον θα περιμένουμε την απόφαση του Σωφρόνη Αυγουστή για το πως θα παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.