Home FANS Μεγάλος Διαγωνισμός στο Omonoianews: Κερδίστε 2 Εισιτήρια Διαρκείας για την Σεζόν 2023-24!

Μεγάλος Διαγωνισμός στο Omonoianews: Κερδίστε 2 Εισιτήρια Διαρκείας για την Σεζόν 2023-24!

Λάτρεις του ποδοσφαίρου και φίλοι του Omonoianews και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έρχεται η μεγάλη σας ευκαιρία!


Κληρώνουμε δύο εισιτήρια διαρκείας για την Ανατολική θύρα, καλύπτοντας τη σεζόν 2023-24. Το κάθε εισιτήριο έχει αξία €255 ευρώ και μπορεί να γίνει δικό σας με έναν απλό τρόπο.

Πώς Μπορείτε να Συμμετάσχετε;
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να λάβετε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι να καταχωρήσετε το έγκυρο email σας στη λίστα του newsletter του Omonoianews. Ναι, είναι τόσο απλό!

Λήξη Διαγωνισμού
Βιαστείτε, γιατί ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Αυγούστου 2023. Τα ονόματα των τυχερών νικητών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Omonoianews και ακολούθως θα ζητηθούν τα ονοματεπώνυμα, οι κάρτες φιλάθλου και τα τηλέφωνα των νικητών για να καταχωρηθούν επίσημα ως νικητές και να εγγραφούν τα season tickets.

Μη χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε από κοντά όλη την δράση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν! Ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Subscribe on Omonoianews Newsletter

* indicates required

Ενημερωθείτε για τα νέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices.

*Σημειώνεται ότι όσοι έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους από τη μέρα που ανακοινώσαμε τη δημιουργία του Newsletter, θα βρίσκονται κανονικά στην κλήρωση.