Home TOP NEWS Να δείξουν ότι θέλουν και μπορούν!

Να δείξουν ότι θέλουν και μπορούν!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το 3-3 με την Καρμιώτισσα και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (2/9 | 20:00), με αντίπαλο τον Αποέλ.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα κληθεί σε πέντε βράδια απο σήμερα να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι και να διεκδικήσει με όλες του, τις δυνάμεις το τρίποντο με το οποίο θα μπορέσει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για να γίνει όμως το πιο πάνω θα χρειαστεί όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτοί που θεωρούνται “κλειδιά” στην ομάδα μας, να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου.

Επίσης σημαντικό στοιχείο σε ένα παιχνίδι όπως είναι που ακολουθεί με τον Αποέλ, είναι να αποφευχθούν τα εύκολα και αβίαστα λάθη που ίσως να κοστίσουν όπως έγινε και στο ματς με την Καρμιώτισσα., να υπάρξει σωστή δημιουργικότητα στο παιχνίδι, αλλά και αποτελεσματικότητα μπροστά από το αντίπαλο τέρμα.

Λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Αποέλ πάντως, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και η τεχνική ηγεσία, παρά την απογοήτευση από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα έχουν την στήριξη μεγάλης μερίδας του κόσμου.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή είναι στα επόμενα ντέρμπι με Αποέλ αρχικά και στην συνέχεια με ΑΕΛ και Άρη, είναι να μπουν στο γήπεδο και να δείξουν ότι μπορούν και θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό μαραθώνιο.