Home TOP NEWS Να έχει και συνέχεια η καλή εμφάνιση του Λέτσιακς!

Να έχει και συνέχεια η καλή εμφάνιση του Λέτσιακς!

Ο Λέτσιακς την περσινή σεζόν έμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα μακριά από τον καλό του εαυτό και το συνεχόμενο αγωνιστικό ντεφορμάρισμα του Τσέχου ακραίου μπακ είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει άπαντες με αμφιβολίες.


Για τον Λέτσιακς το χθεσινό παιχνίδι με την Καμπάλα ήταν το πρώτο για την φετινή σεζόν. Ο Σωφρόνη Αυγουστή στα προηγούμενα δύο παιχνίδια στο Σούπερ Καπ κι αυτό με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποιήθηκε ο Μαρκίνιος Σιπριάνο, ο οποίος ψες έμεινε στον πάγκο.

Ο Τσέχος ακραίος μπακ στο χθεσινό παιχνίδι έδειξε ότι θέλει να αφήσει πίσω του την περσινή πολύ κακή χρονιά, θέλοντας να επιστρέψει ξανά στις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις.

Πάντως κόντρα στην Καμπάλα έβγαλε πολλά τρεξίματα, είχε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και με ανεβάσματα του και τις πλαγιοκοπήσεις του δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα, ενώ είχε συμμετοχή σε δύο από τα τέσσερα γκολ στο πρώτο και στο τέταρτο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πολύ καλή παρουσία του Γιαν Λέτσιακ βοήθησε και τον Σεμέδο να έχει πιο ελεύθερο ρόλο στα “φτερά” με τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση, ενώ από τα αριστερά έδωσε ταχύτητα και εκρηκτικότητα.

Στόχος τώρα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι η εμφάνιση αυτή να δώσει στον Λέτσιακς την ώθηση και να έχει συνέχεια στις καλές εμφάνισεις, αφού έδειξε στο παρελθόν ότι ένας καλός Λέτσιακς μπορεί να δώσει πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.