Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει Μίντιλαντ: “Ξέρουμε πως είναι ποιοτική ομάδα,...

Οι τοποθετήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει Μίντιλαντ: “Ξέρουμε πως είναι ποιοτική ομάδα, να παίξουμε για τον κόσμο μας”

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ.


Οι τοποθετήσεις του:

«Είμαστε ένα γκρουπ που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα, να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε τι έχουμε κάνει λάθος στο πρώτο παιχνίδι και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για τον τραυματισμό του Νικόλα Παναγιώτου: «Υπάρχουν αυτά μετά από κάποιες εγχειρήσεις. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά. Να δούμε πόσο θα είναι έξω».

Που πιστεύετε θα κριθεί το παιχνίδι; «Nα είμαστε πιο επιθετικοί στις μονομαχίες, να μην πανικοβληθούμε. Να είμαστε έτοιμοι να τον κτυπήσουμε. Ξέρουμε πως είναι ποιοτική ομάδα. Να παίξουμε για τον κόσμο μας. Ήρθαμε εδώ για να σκοράρουμε. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας».

Πόσο καλό σκορ είναι το 1-0; «Δεν πρέπει να μπουμε με το μυαλό στο 1-0. Να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα».

Για την κριτική σε Κύπριους ποδοσφαιριστές… «Εγώ θα σταθώ στο τι είδα στον αγωνιστικό χώρο και στο ΓΣΠ. Εγώ είμαι μακριά από το Facebook. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε. Μας έδωσαν δύναμη. Είναι κρίμα αν έγιναν αυτά τα σχόλια. Δεν μπορούμε να στοχοποιούμε κανέναν. Όλοι κάνουν λάθη. Πρέπει να λειτουργούμε σαν ομάδα. Στηρίζω όλους τους ποδοσφαιριστές μου».