Home TOP NEWS Περιμένει συνεισφορά κι’ από άλλους!

Περιμένει συνεισφορά κι’ από άλλους!

Δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 7 γκολ. Τα δύο προήλθαν από αυτογκόλ των ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας, ένα πέτυχε ο Μαρκίνιος, ενώ τα άλλα τέσσερα τα πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής.


Όσον αφορά τα προηγούμενα παιχνίδια στην Ευρώπη, η ομάδα μας σκόραρε σε αυτά 9γκολ, τα πέντε τα πέτυχε ο Ρομάν Μπεζούς, ένα ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ενώ τα άλλα δύο τα πέτυχαν οι Κουλιμπαλί και Λανγκ.

Συνολικά λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε Κύπρο και Ευρώπη πέτυχε 16γκολ, εκ των οποίων τα εννέα τα σημείωσαν δύο ποδοσφαιριστές, οι Ρομάν Μπεζούς και Ανδρόνικος Κακουλλής.

Είναι σημαντικό για τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά και για την ομάδα μας που κατάφεραν να πετύχουν αυτά τα γκολ, μάλιστα ο Κακουλλής είναι κοντά στο να κάνει από νωρίς ρεκόρ καριέρας, ωστόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένει κι’ από άλλους ποδοσφαιριστές να συμβάλλουν στο κομμάτι της δημιουργίας και του σκοραρίσματος.

Τα εξτρέμ (Σεμέδο – Λοίζου – Σίμιτς), αλλά και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα πρέπει σιγά – σιγά να αρχίσουν να ανεβάζουν ρυθμούς για να μπορέσουν κι αυτοί με την σειρά τους να “πληγώνουν” το αντίπαλο πλεκτό.