Home TOP NEWS Post Game: Έγινε το πρώτο βήμα, μεγαλύτερη προσπάθεια για το επόμενο!

Post Game: Έγινε το πρώτο βήμα, μεγαλύτερη προσπάθεια για το επόμενο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια νίκη “χρυσάφι” κόντρα στην Μίντιλαντ και πλέον έστω και με αυτό το μικρό προβάδισμα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι – οφ του Europa Conference League. Eπίσης είναι αρκετά σημαντικό οτί αυτή η νίκη ήρθε χωρίς η ομάδα μας να δεχθεί  γκολ και μάλιστα απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο που σε κάποιες φάσεις μας έκανε να καρδιοχτυπήσουμε. Τόσο η νίκη, όσο και το μηδέν παθητικό ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας ενόψει και του επαναληπτικού που θα γίνει σε μια βδομάδα στην MCH Arena.


Όσον αφορά την πρώτη “μάχη” με την Μίντιλαντ, οι Δανοί έδειξαν από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρηση, πόσο σοβαρός και δύσκολος αντίπαλος είναι και μάλιστα σε δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες γι’αυτούς, αλλά και εκτός έδρας, στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα ταλαιπώρησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία ευττχώς είχε σε καλή βραδιά τον Φαμπιάνο, ο οποίος έκανε κάποιες καθοριστικές επεμβάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος κρατώντας το μηδέν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους Δανούς, μέχρι που βρήκε το γκολ με ποιον άλλο, με τον Ρομάν Μπεζούς και για λίγο ηρέμησε, βάζοντας μάλιστα για τα καλά στην εξίσωση και τον κόσμο, ο οποίος για ακόμη μια φορά ήταν συγκλονιστικός και έκανε το δικό του παιχνίδι και βοήθησε τους ποδοσφαιριστές στο να έρθει η νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καλύτερη όπως είπε και ο Σωφρόνης Αυγουστή, απλά έπαιξε με ακόμη περισσότερο πάθος, οι ποδοσφαιριστές έμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του Κύπριου κόουτς κι αυτά βοήθησαν στο να παραμείνει το 1-0 και η εστία του Φαμπιάνο απαραβίαστη για πρώτη φορά σε αυτή την προκριματική φάση.

Η νίκη λοιπόν κόντρα σε ένα αντίπαλο όπως η Μίντιλαντ έρχεται να δώσει “φτερά” στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή, οι οποίοι σε μια βδομάδα θα κληθούν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι, πιο παθιασμένοι και ψυχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο της MCH Arena για να τελειώσουν την δουλειά που ξεκίνησαν στην Λευκωσία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έχουν ένα πενθήμερο μπροστά τους από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον επαναληπτικό να διορθώσουν αυτά που χρήζουν διόρθωσης, έτσι ώστε το βράδυ της 17ης Αυγουστού να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμη πιο δεμένη και πιο έτοιμη και να “χτυπήσει” ξανά την Μίντιλαντ για να φέρει την πρόκριση στην Λευκωσία.

Σίγουρα οι Δανοί μέα στο σπίτι τους και με το 1-0 εις βάρος τους, αναμένεται να παρουσιαστούν ακόμη πιο ψυχωμένοι και πιο δυνατοί γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό, για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις τους, αλλά και για να “χτυπήσει” στην κόντρα επίθεση, αφού σίγουρα οι της Μίντιλαντ θα αφήσουν κενά στην άμυνα ψάχνοντας το γκολ.

Καταλυκτικά λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε στο πρώτο από τα δύο 90λέπτα την Μίντιλαντ, έχει ναι μεν ένα μικρό πρόβαδισμα και το οποίο βάζει πίεση στην αντίπαλο, ωστόσο θα πρέπει να γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για το επόμενο βήμα και για να σφραγιστεί το εισιτήριο πρόκρισης.