Home TOP NEWS Post Game: Ιδανική αυτόχειρας η ΟΜΟΝΟΙΑ

Post Game: Ιδανική αυτόχειρας η ΟΜΟΝΟΙΑ

Το θετικό ξεκίνημα στο χθεσινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα με το γκολ μόλις στο 2ο λεπτό μας έκανε να πιστέψουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μας χάριζε ξανά σε εμάς, αλλά και στους φίλους της που την ακολούθησαν στο “Στέλιος Κυριακίδης” και σε άλλους τόσους που παρακολουθούσαν το ματς απ’ όλες τις πόλεις μια άλλη όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά, όπως έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα.


Αντί αυτού όμως, το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα δεν εξελίχθηκε καθόλου όπως θα ήθελαν, ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε και ο Πράσινος ΛΑΟΣ, αλλά ούτε και εμείς, αφού υπήρχαν σημεία που πραγματικά καρδιοχτυπήσαμε.

Η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές, την πρώτη με τον Μαρκίνιος στο δεύτερο λεπτό και την άλλη με τον Κακουλλή στην επανάληψη και μάλιστα με δύο τέρματα στο τέλος της βραδιάς, το μόνο που κατάφερε ήταν να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, μετρώντας έτσι τις πρώτες απώλειες στο πρωτάθλημα και δικαιολογημένα δημιούργησε έντονη απογοήτευση και προβληματισμό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όντας πιο έτοιμη ομάδα από την Καρμιώτισσα, έδωσε επτά παιχνίδια, ενώ η αντίπαλος μας μόνο δύο κι από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι με φόρα βρίσκοντας πολύ γρήγορα το πρώτο γκολ, θεωρούμε ότι αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό της στα κρίσιμα και κομβικά παιχνίδια του αγώνα και στο τέλος πήρε απ’ αυτόν ότι πραγματικά άξιζε.

Όταν δύο φόρες προηγείσαι και τις δύο ισοφαρίζεσαι σε χρόνους καθυστερήσεων, αυτό δείχνει ότι, τα προβλήματα είναι βαθύτερα στην ομάδα κι αυτά μπορούμε να πούμε ότι είναι η έλλειψη προσωπικότητων για να κρατήσουν ένα ματς και ακόμη χειρότερα η ομάδα έδειξε να έχει έλλεψη εμπιστοσύνης στον ίδιο της τον εαυτό.

Σε γενικές γραμμές στο χθεσινό παιχνίδι, είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετυχαίνει το γκολ στην πρώτη φάση που βρήκε στον αγώνα κι απ’ εκεί και η πέρα το παιχνίδι της κινήθηκε στην μετριότητα χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ή να φτιάξει κάποιες καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Ανέστη. Καπάκι ήρθε το γκολ του Σουκ, ο οποίος μπροστά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας φάνηκε “Ζιντάν” και νίκησε τον Φαμπιάνο για το 1-1.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στην επανάληψη, προσπάθησε να διορθώσει την μεσοεπιθετική γραμμή κι αν κρίνουμε ότι, ο Κακουλλής μπήκε στον αγώνα και σκόραρε δύο τέρματα, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι τα κατάφερε αρκετά καλά. Αυτό που έμεινε όμως αδιόρθωτο κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν η άμυνα η οποία δεν έδωσε τις μάχες που έπρεπε, οι εντάσεις της ήταν σχεδόν μηδενικές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πάντως η πρώτη γκέλα και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε δημιούργησε έντονο προβληματισμό κι απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασαν με αποδοκιμασίες προς τους ανθρώπους της Διοίκησης.

Αυτό που είδε ο κόσμος, αλλά και εμείς στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα δεν άρεσε και ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αλλάξουν πολλά ενόψει του επόμενου αγώνα που ακολουθεί και είναι κόντρα στον Αποέλ, ενώ η Διοίκηση θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ για να μην δούμε παρόμοιας φύσης παιχνίδια.