Home TOP NEWS Post Game: Πρώτο τρίποντο με καλό επίπεδο ποδοσφαίρου που ικανοποίησε

Post Game: Πρώτο τρίποντο με καλό επίπεδο ποδοσφαίρου που ικανοποίησε


Ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα, το χθεσινό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Η αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό, η διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο και η καλή απόδοση που έπιασαν όλοι στον αγωνιστικό χώρο, έφερε το ευρύ 4-0 επί της Νέας Σαλαμίνας, ικανοποιώντας και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο αλλά και αυτούς που παρακολούθησαν από τηλεοράσεως τον αγώνα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή φρέσκαρε την εντεκάδα του πραγματοποιώντας διαφοροποιήσεις σε όλες τις γραμμές.

Ήταν έκπληξη η επιλογή Μίλετιτς Κουλιμπαλί στην άμυνα. Τα πήγαν και οι δύο πολύ καλά, αν και είναι αλήθεια πως η ομάδα περιόρισε σχεδόν στον απόλυτο βαθμό της επιθετικότητα της Νέας Σαλαμίνας. Πάντως έδειξε διαφορετικό πρόσωπο ο Κουλιμπαλί και πρέπει να αναφερθεί. Είχε καλές τοποθετήσεις και αναχαίτισε όσες μπαλιές ήρθαν προς το μέρος του, έβγαλε άμυνες ενώ και με την μπάλα στα πόδια ήταν πολύ καλύτερος από άλλα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που χρειάστηκε να κουβαλήσει και το έκανε μια χαρά, ενώ και οι μεταβιβάσεις του ήταν σωστές.

Στο δεξί άκρο ο Μάθιους ήταν εκ των κορυφαίων. Έδινε συνεχώς βοήθειες στην επίθεση ενώ και αμυντικά ήταν αλάνθαστος. Στην άλλη πλευρά ο Σιπριάνο πήρε ενενηντάλεπτο. Φαίνεται πως ακόμη χρειάζεται τον χρόνο της προσαρμογής του. Τα πήγε καλά όμως ενδεχομένως να χρειάζεται ακόμη χρόνο για να αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Χαραλάμπους και Μπασιρού ήταν πολύ καλοί στο κέντρο. Ο Μπασιρού ήταν σταθερά καλό όσο αγωνίστηκε, και ο Χαράλαμπος επίσης όμως επιθετικά ήταν κάπως πιο ανεβασμένος στο δεύτερο μέρος.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι δύο ακραίοι επιθετικοί. Ο Σεμέδος ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις επιθετικές μας προσπάθειες, ψάχνει όμως ακόμη ουσία στο παιχνίδι του. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Σίμιτς ο οποίος μπήκε στη δημιουργία, είχε και τις φάσεις του για να σκοράρει. Δείχνει ότι θα είναι παίκτης που θα βοηθήσει πάρα πολύ επιθετικά στη συνέχεια.

Καλός ήταν κι ο Καρίμ. Έχασε τις ευκαιρίες του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρωταγωνιστής έγινε ο Ανδρόνικος ο οποίος μπήκε για λίγο στην αναμέτρηση, πρόλαβε να σκοράρει δύο τέρματα και συνέβασε στην έκταση του σκορ. Ο Κασάμα σέρβιρε το ένα στον Κακουλλή ενώ από τα πόδια του προήλθε και το αυτογκολ για το 3-0.

Κούσουλος και Λοΐζου είχαν καλές προσπάθειες στο χρόνο που αγωνίστηκαν. Πήρε χρόνο και ο Ζαχαρίου ο οποίος έχασε κι αυτός τη μεγάλη του ευκαιρία για να σκοράρει.

Ήταν γενικότερα μία εμφάνιση από αυτές που χαίρεται ο κόσμο να βλέπει. Έχουμε τώρα μπροστά μας τον εκτός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα και η προετοιμασία αρχίζει με στόχο τη δεύτερη μας νίκη.