Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Μίντιλαντ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Μίντιλαντ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για τον σημερινό πρώτο αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα επιδιώξει να παρουσιάσει ξανά ένα καλό πρόσωπο, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καμπάλα και μαζί με τον 12ο παίκτης της να κυνηγήσει τη νίκη θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι – οφ της διοργάνωσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης (9/8) θα μεταβεί στο ΓΣΠ, με τον Κύπριο τεχνικό να έχει στην διάθεση του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Εράκοβιτς και Ψάλτης σε αντίθεση με τον Παναγιώτου ο οποίος επέστρεψε ξανά στην αποστολή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστής και οι συνεργάτες του έχουν ήδη ετοιμάσει τα πλάνα τους για τον σημερίνο αγώνα και όλοι ευελπιστούν ότι οι ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει θα ανταποκριθούν σωστά σε αυτό και θα το τηρήσουν πιστά, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Πάντως ο Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Καμπάλα, πηγαίνοντας κόντρα στους Δανούς με την φιλοσοφία, “ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”.

Συνεπώς απόψε αναμένουμε να δούμε τους Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια.

Η αμυντική τετράδα θα απαρτίζεται από τους Λανγκ και Κουλιμπαλί στον κεντρικό διάδρομο και στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Λέτσιακς μαζί με  τον Μάθιους.

Στην μεσαία γραμμή περιμένουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί το δίδυμο Κασάμα – Μπασιρού και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Ρόμαν Μπεζούς ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Στην επιθετική γραμμή θα αγωνιστούν οι Σεμέδο και Λοίζου στα δύο “φτερά” και στην επιθετική γραμμή θα αγωνιστεί ο Κακουλλής.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Λέτσιακς, Μάθιους, Κασάμα, Μπασιρού, Μπεζούς, Σεμέδο, Λοίζου, Κακουλλής