Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το πρώτο ματς της φετινής σεζόν, το οποίο θα είναι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.


Η ομάδα μας άφησε πίσω της την ήττα – αποκλεισμό από την Μίντιλαντ και μέσα στο Σαββατοκυριάκο δούλεψε και επικεντρώθηκε για το σημερίνο παιχνίδι κόντρα στους “ερυθρόλευκους” της Αμμοχώστου.

Το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα μεταβεί το βράδυ στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στην διάθεση του 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Ψάλτης, Παναγιώτου, Εράκοβιτς και τα δύο τελευταία αποκτήματα μας Τίτος Προκοπίου και Αλεξάντερ Φράνσον.

Ο Κύπριος κόουτς δεν είχε πολλές μέρες στην διάθεση του για να δουλέψει για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο θα προσαρμόσει το πλάνο του με βάση αυτά που είδε από τους “ερυθρόλευκους” στο τελευταίο τους φιλικό με τον Οθέλλο. Αναμένουμε λοιπόν ότι σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Μίντιλαντ ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Η πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αυγουστή ξεκινάει με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια.

Η τετράδα στην άμυνα αναμένουμε να αποτελείται από τους Μάθιους, Σιπριάνο, Λανγκ και Κουλιμπάλι.

Στην μεσαία γραμμή περιμένουμε ότι θα πάρουν θέση οι Μπασιρού και Κούσουλος και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Ρομάν Μπεζούς.

Στο επιθετικό τρίτο θα δούμε τους Σίμιτς και Σεμέδο στα δύο “φτερά” και μοναδικό προωθημένος σε άλλο ένα παιχνίδι περιμένουμε ότι θα είναι ο Κακουλλής.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Σιπριάνο, Λανγκ, Κουλιμπαλί, Μπεζούς, Κούσουλος, Μπασιρού, Σίμιτς, Σεμέδο, Κακουλλής