Home TOP NEWS “Τι παιχνίδι Άνταμ!”

“Τι παιχνίδι Άνταμ!”

Ο Άνταμ Λανγκ ομολογουμένως ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στη χθεσινοβραδινή νικηφόρα αναμέτηρση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Μίντιλαντ.


Ο Ούγγρος σέντερ μπακ, κόντρα στους Δανούς ίσως έκανε το καλύτερο του παιχνίδι από τότε που φόρεσε την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος και θύμισε σε όλους τον παλιό καλό Λανγκ.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν συγκεντρωμένο και πειθαρχημένο στα αμυντικά του καθήκοντα, τις πλείστες φορές ήταν σωστός στις τοποθετήσεις τους, ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του, ενώ με την αγωνιστική του αυταπάρνηση κέρδισε μπόλικες “μάχες” κόντρα στους αντιπάλους του.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εξαιρετική εμφάνιση του Λανγκ δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ανάρτησε φωτογραφία του από το χθεσινό παιχνίδι και την συνόδευσε με την λεζάντα “Τι παιχνίδι Άνταμ”.

Όπως είπαμε και πιο πάνω ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Μαγυάρου αμυντικού και σίγουρα είναι κάτι που θα του δώσει ώθηση και θα του ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.