Home TOP NEWS Σωφρόνης: «Είμαι ευχαριστημένος… μελετάμε κάποια πράγματα στον προγραμματισμό, αν βρεθεί κάτι καλό...

Σωφρόνης: «Είμαι ευχαριστημένος… μελετάμε κάποια πράγματα στον προγραμματισμό, αν βρεθεί κάτι καλό θα το φέρουμε»


Μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον αγώνα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Είπε αναλυτικά:

Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσάθεια. Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε δημιουργία, σκοράραμε 4 γκολ, μπορούσαμε και για άλλα. Κρατάμε την εμφάνιση και την ενέργεια στο γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο μετά τον αποκλεισμό όμως έπρεπε να βρούμε τον τρόπο. Είναι μία νέα αρχή. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε.

Για τους παίκτες κλειδιά: Από σήμερα έχει τελειώσει αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό ότι αρκετοί έβγαλαν θεςτικά στοιχεία στο γήπεδο. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε και κάποια πράγματα που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το γήπεδο είναι καθρέφτης κι αν είσαι ομάδα που θέλεις να διεκδικάς κάθε ματς είναι τελικός.

Για τον προγραμματισμό: Αυτό το κομμάτι υθπάρχουν σκέψεις και τις μελετούμε. Κάποιοι παίκτες που έπαιξαν σήμερα βοήθησα. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί, να μείνουμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα. Αν βρεθεί κάτι πολύ καλό θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε στην ομάδα. Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι εκεί να δίνει στην ομάδα ότι χρειάζεται.