Home TOP NEWS Στο πρωτάθλημα με στόχο τον τίτλο… και τώρα κρίνονται οι αποφάσεις

Στο πρωτάθλημα με στόχο τον τίτλο… και τώρα κρίνονται οι αποφάσεις


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφει πλέον την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Στις πρόσφατες συνεντεύξεις που παραχώρησαν, ο πρόεδρος Παπασταύρου και ο Αθλητικός Διευθυντής Γέσπερ Γιάνσον, ήταν κατηγορηματικοί. Η ομάδα στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξέφρασαν αμφότεροι την πίστη ότι με το ρόστερ μας, έτσι όπως είναι καταρτισμένο, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Συμφωνούμε σε αυτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Θα συμφωνήσουμε επίσης ότι, αγωνιστικά κάποια βήματα μπροστά έγιναν. Διαχειρίζεται τις τύχες της ομάδας ένας καλός προπονητής από την αρχή της σεζόν, έγιναν και κάποιες προσθήκες που φαίνεται ότι θα βοηθήσουν, όπως αυτές των Σεμέδο και Σίμιτς ενώ και ο Μπέζους δείχνει να είναι παίκτης κλειδί, κάτι που δεν ίσχυσε στην πρώτη του χρονιά. Είναι και ο Ανδρόνικος ανεβασμένος. Είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορείς να λες ότι θέτεις στόχο τη κορυφή;

Διότι ρεαλιστικά ομιλούντες, αγωνιστικά, αν κάνεις ένα ή δύο μόνο βήματα μπροστά μάλλον θα αποδειχθεί λίγο, για τον στόχο που θέτεις. Η ομάδα δικαίως τερμάτησε πέρσι στην έκτη θέση και αυτό είναι μία πραγματικότητα.

Θα κρατήσουμε την πίστη των αρμοδίων για μία χρονιά στο πρωτάθλημα εντελώς διαφορετική σε σχέση με την τελευταία διετία, λέγοντας όμως ότι τώρα είναι που θα κριθούν αυτοί, για τις όποιες αποφάσεις πάρθηκαν ή θα παρθούν (υπάρχει χρόνος μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου) στον προγραμματισμό.