Home TOP NEWS Συνέχεια στην πρώτη αγωνιστική με δύο ματς – Το πρόγραμμα της ημέρας...

Συνέχεια στην πρώτη αγωνιστική με δύο ματς – Το πρόγραμμα της ημέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάφο FC και την Καρμιώτισσα με την Πάφο να επικρατεί με 3-0 και να παίρνει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.


Η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα συνεχίζεται και σήμερα με άλλες δύο αναμετρήσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα την ίδια ώρα(20:00) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”  και στο Στάδιο “Άλφαμέγα”.

Στη Λάρνακα η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας που επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία. Η “Κυρία” θα επιδιώξει μέσα στο σπίτι της και μπροστά από τον κόσμο της να πάρει το τρίποντο και να ξεκινήσει με το “δεξί” το νέο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Εθνικός Άχνας θα επιδιώξει κι αυτός στο πρώτο του παιχνίδι στην επιστροφή του στην 1η κατηγορία να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι ο Απόλλωνας. Οι “γαλάζιοι” της Λεμεσού θα φιλοξενήσουν το νεοφώτιστο Οθέλλο, με το σύνολο του Μπογκτάν Αντόνε να έχει μια καλή ευκαιρία να μαζέψει τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Οθέλλος που είναι το αουτσάιντερ του αγώνα θα πρπσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της ημέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 19 Αυγούστου
20:00 Ανόρθωση – Εθνικός Άχνας (Cablenet)
20:00 Απόλλων – Οθέλλος Αθηαίνου (Cytavision)