Home TOP NEWS Τα μάτια σήμερα θα είναι στραμμένα στην Δανία

Τα μάτια σήμερα θα είναι στραμμένα στην Δανία

Η Μίντιλαντ έχει σήμερα (13/8) εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Δανίας.


Η αντίπαλος μας στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα αναμετρηθεί στις 15:00 με την ουραγό της βαθμολογίας Vejle, σε παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας.

Να σημειώσουμε ότι, το σύνολο του Thomas Thomasberg στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και πριν την αναμέτρηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε την βαριά ήττα από την Lyngby με 4-1.

Από την στιγμή λοιπόν, που η Μίντιλαντ έχει παιχνίδι για το πρωτάθλημα, όπως είναι λογικό τα μάτια των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κυρίως του Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι στραμμένα εκεί για μια ακόμη κατασκοπεία του αντιπάλου. Ήδη ο Κύπριος κόουτς έχει μια πρώτη εικόνα από την Μίντιλαντ από το μεταξύ μας παιχνίδι, ωστόσο θα εκμεταλλευτεί το σημερινό ματς για να καταγράψει κι άλλα στοιχεία για την Μίντιλαντ.

Δεν αφήνει τίπτοα στην τύχη ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος θέλει να έχει όσο πιο πολλά στοιχεία για την αντίπαλο του και με βάση αυτών να μπορέσει να προετοιμάσει ακόμη πιο καλά τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για τον σημαντικό επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης(17/8) και να “χτυπήσουν” την πρόκριση.