Home TOP NEWS Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο καλοκαίρι…

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο καλοκαίρι…


Σε μερικούς μήνες ολοκληρώνεται η σύμβαση που έχει υπογράψει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την Primetel πριν αρκετά χρόνια. Το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα αρχίζει σε λίγες μέρες, θα βρει την ομάδα μας «άστεγη» τηλεοπτικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σταύρου Παπασταύρου, στη συνέντευξη που παραχώρησε, ήδη άρχισαν οι πρώτες σκέψεις και η δουλειά για να συνεχίσει να επωφελείται από τηλεοπτικό της προϊόν.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σήμερα αν η Primetel, με τό πρόβλημα το οποίο έγινε γνωστό τελευταία και αφορά στα οικονομικά της, θα είναι σε θέση να υποβάλει νέα πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας. Το σίγουρό όμως είναι πως οι τηλεοπτικές πλατφόρμες θα πέσουν στα… πόδια της για να την φιλοξενήσουν. Και σαφώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι αφού πλέον θα μπορεί να διαπραγματευτεί τους νέους όρους, ούσα η πιο δημοφιλής και εμπορική ομάδα του νησιού. Και για να μην είμαστε άδικοι, βάζουμε την ομάδα πολύ κοντά στο Αποέλ σε εμπορικότητα και δημοφιλία, ίσως και στο ίδιο σημείο.

Πάντως ο Παπασταύρου άφησε άνοικτό και ένα ενδεχόμενο το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν τελικά το δούμε να γίνεται. Να πορευτεί μόνη, χωρίς να βρίσκεται υπό την σκέπη καμίας από τις πλατφόρμες που είναι σήμερα στη διάθεση του κόσμου.

Αυτό εμείς το μεταφράζουμε ως πιθανότητα να δημιουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη δική της τηλεοπτική πλατφόρμα την οποία θα «πλασάρει» στο κοινό. Με δικές της παραγωγές και ένα αποκλειστικά δικό της προϊόν. Δεν μπορεί να θεωρηθεί πάντως εύκολο να υλοποιηθεί αυτό, αν σκεφτεί κανείς πως πλέον το Κυπριακό ποδόσφαιρο μπαίνει στα σπίτια όλων μας, ανεξαρτήτως της εταιρείας στην οποία έχει κάποιος συνδρομή.

Θα δούμε βέβαια. Το σίγουρο είναι πως σε αυτό το ζήτημα θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα μπροστά μας, το οποίο σύντομα θα ανοίξει.