Home TOP NEWS Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Κακουλλής;

Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Κακουλλής;

Όπως και με τη Νέα Σαλαμίνα, έτσι και με την Καρμιώτισσα, ο Ανδρόνικος Κακουλλής μπήκε στο παιχνίδι προερχόμενος από τον πάγκο και προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδα μας πετυχαίνοντας μάλιστα όχι τέρμα, αλλά τέρματα.


Ο Διεθνής επιθετικός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και μέσα σε 24λεπτά, στο 58ο και 69ο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δίνοντας σοβαρό προβάδισμα με δύο γκολ στην ομάδα μας.

Τελικά το 1-3 όπως το διαμόρφωσε ο Κακουλλής, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί η ομάδα μας, δέχθηκε την ισοφάριση με γκολ σε χρόνους καθυστερήσεων και πέταξε δύο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων.

Όσον αφορά τον Κακουλλή, ο Κύπριος επιθετικός έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις, σε τρία παιχνίδια, ένα στην Ευρώπη και δύο στο πρωτάθλημα στα οποία δεν ξεκίνησε ούτε καν βασικός σκόραρε συνολικά πέντε γκολ.

Δυστυχώς η εξαιρετική εμφάνιση του Κακουλλή, αλλά και τα δυο γκολ που πέτυχε με την Καρμιώτισσα δεν είχαν αντίκρισμα αφού στο τέλος της βραδιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας και το ερώτημα που προκυπτεί είναι, “τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Κακουλλής;”