Home TOP NEWS Το Standing ovation και το παρατεταμένο χειροκρότημα να του δώσει ακόμη περισσότερη...

Το Standing ovation και το παρατεταμένο χειροκρότημα να του δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση

Ο Ρομάν Μπεζούς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των διπλών αναμετρήσεων με την Καμπάλα, καθώς ο Ουκρανός πέτυχε τα πέντε από τα επτά γκολ που πέτυχε συνολικά η ομάδα μας κόντρα στους Αζέρους.


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο απ’ εκεί που σταμάτησε πέρσι, αφού ως γνωστόν ήταν αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα στον τελικό κόντρα στην ΑΕΛ για να βρει το γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και να έρθει η κατάκτηση του κυπέλλου.

Μετά την αποβολή του κόντρα στην Πάφο FC στα ημιτελικά του κυπέλλου, ο Μπεζούς πείσμωσε ακόμη περισσότερο και με τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή τον βλέπουμε να βγάζει τον καλύτερο του εαυτό, ξεδιπλώνοντας στον μέγιστο βαθμό την ποιότητα που διαθέτει στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου.

Πάντως κόντρα στην Καμπάλα δεν ήταν μόνο τα πέντε γκολ που πέτυχε, γενικότερα ο Μπεζούς είχε και κάποιες άλλες καλές ενέργειες και εξαιρετικές πάσες τις οποίες αν τις διάβαζαν καλύτερα οι αποδέκτες τους, τότε θα μιλούσαμε σήμερα για μεγαλύτερο σκορ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην Καμπάλα.

Η προσφορά του Ρομάν Μπεζούς στα δύο παιχνίδια με την Καμπάλα και τα όσα έκανε στα δύο ματς δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον κόσμο και την στιγμή που έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό, όλο το γήπεδο σηκώθηκε πάνω και με παρατεταμένο χειροκρότημα και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του τον αποθέωσε.

Σίγουρα η στιγμή του 63ου λεπτού θα παραμεινει αξέχαστη στον Μπεζούς, παράλληλα θα τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο και θα του δώσει δύναμη και ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.