Home TOP NEWS Ανεβαίνουν κι άλλο οι ρυθμοί στο “Ηλίας Πούλλος” ενόψει Δόξας

Ανεβαίνουν κι άλλο οι ρυθμοί στο “Ηλίας Πούλλος” ενόψει Δόξας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς της προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (01/10) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Σωφρόνη Αυγουστή και οι συνεργάτες του, προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε να βρεθούν έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο και να μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να πανηγυρίσουν το πρώτο διπλό.

Με βάση την συγκομιδή βαθμών, αλλά και την βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και στην πράξη οι ποδοσφαιριστές μας και να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο κόντρα στον προσφυγικό σύλλογο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς της ομάδας μας θα έχει μετά από καιρό όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του. Επιστρέφουν από την τιμωρία τους οι Μπασιρού, Σίμιτς και Μαρκίνιος. Αναμένονται κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη.