Home TOP NEWS Απο θετικός, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Λανγκ

Απο θετικός, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Λανγκ

Η Εθνική Ουγγαρίας αντιμετώπισε χθες (10/9) στην Puskas Arena την Εθνική Τσεχίας με την οποία εξήλθε ισόπαλη 1-1.


Στο εν λόγω παιχνίδι αγωνίστηκε φουλ και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Άνταμ Λανγκ, ο οποίος αυτή την φορά από θετικός πρωταγωνιστής, έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Εθνικής του.

Να σημειώσουμε ότι, τις προάλλες ο κεντρικός αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδωσε ασίστ στο νικητήριο γκολ της Εθνικής Ουγγαρίας κόντρα στην Σερβία, ψες όμως μετά από δικό του λάθος η Τσεχία κατάφερε να ισοφαρίσει.

Για την ιστορία να πούμε ότι, οι Μαγυάροι άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Ρόλαντ Σάλαϊ και στο 63ο λεπτό μετά από λάθος διώξιμο του Άνταμ Λανγκ, οι Τσέχοι κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό 1-1 με τον Βάτσλαβ Γιουρέτσκα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λανγκ παραχώρησε δηλώσεις:

«Δεν φοβάμαι τα λάθη, αλλά το λάθος που έκανα απέναντι στους Τσέχους με εκνευρίζει πραγματικά. Επέλεξα μια ηλίθια λύση, θα έπρεπε να είχα στείλει την μπάλα στο πλάι αντί για την εστία. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί και φυσικά λυπάμαι που έγινε έτσι. Άλλωστε ελέγχαμε το ματς, οι Τσέχοι δεν είχαν σοβαρή κατάσταση, δυστυχώς κατάφερα να τους δώσω ασίστ. Και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε το θέλαμε πολύ, μας έσπρωξε και το κοινό για να πετύχουμε το νικητήριο γκολ. Όλοι ήθελαν να βάλουμε ένα γκολ, όμως αποδιοργανωθήκαμε. Πρέπει να διδαχθούμε και από αυτό: όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει πάντα να τηρούνται οι οδηγίες για την τακτική»