Home TOP NEWS Από τον Ουζόχο στον Αμό!

Από τον Ουζόχο στον Αμό!


Η Νιγηρία είχε την τιμητική της αυτή την βδομάδα στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αρχικά την Δευτέρα(11/9), ο Φράνσις Ουζόχο πέρασε από τα γραφεία της ομάδας μας και υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο, ανανεώνοντας έτσι την συνεργασία του με την ομάδα μας μέχρι και το 2027.

Ο σπουδαίος αυτός τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φοράει για ακόμη μια τετραετία το “τριφύλλι”, ενώ όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί έδειξε την αξία του και την ποιότητα του, ενώ η ηλικία του είναι τέτοια που έχει τεράστια προοπτική.

Διαβάστε εδώ: Ουζόχο τετραετίας! (Ανακοίνωση)

Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε τελικά τα χέρια με το νεαρό Νιγηριανό μεσοεπιθετικό, Ακινκούμι Αμό. Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στην ομάδα μας και ακολουθούσε προπονήσεις και τελικά η ΟΜΟΝΟΙΑ συμφώνησε μαζί του, προσφέροντας του μάλιστα συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο Αμό την δεδομένη στιγμή δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μας, αφού χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στα επίπεδα που πρέπει, καθώς πέρασε ένα δύσκολο τραυματισμό και το στοίχημα για τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι να επαναφέρει τον Νιγηριανό άσο στο επίπεδο που ήταν προηγούμενως.

Διαβάστε εδώ: Πράσινος με βούλα ο Αμό

Ήταν έντονο λοιπόν, το στοιχείο της Νιγηρίας αυτές τις μέρες στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σίγουρα οι πιο  πάνω εξελίξεις δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητες από την πατρίδα του Ουζόχο και Αμό.