Home TOP NEWS Αυγουστή: «Μπορούσαμε για νίκη, έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι ο βαθμός είναι...

Αυγουστή: «Μπορούσαμε για νίκη, έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι ο βαθμός είναι εντάξει»


Έκανε την πρώτη του τοποθέτηση μετά τον αγώνα ο Σωφρόνης Αυγουστή ο οποίος είπε:

«Δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο α’ ημίχρονο υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια και πάσα. Στο β’ μέρος βρεθήκαμε να παίζουμε με 10 παίκτες και έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά δεν μπορούμε να τους αδικήσουμε. Είμαι ευχαριστημένος αλλά έπρεπε να τελειώσουμε το ματς. Όταν βρίσκεις τέτοιες ευκαιρίες και δεν σκοράρεις… Τέτοια ματς πρέπει να τα τελειώνουμε».

 
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές: «Δεν είναι ώρα να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση. Έχουμε ένα ρόστερ που πρέπει να δουλεύουμε ομαδικά και ατομικά και να βελτιωνόμαστε για να παίρνουμε τις νίκες». 

Στη διάσκεψη τύπου ο προπονητής είπε:

«Δυο διαφορετικά ημίχρονο. Στερήσαμε στην πρώτη πάσα και στις ευκαιρίες που βρήκαμε. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Μπορούσαμε στο τέλος για τους τρεις βαθμούς. Βρήκαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά. Όταν δεν βάζεις τις ευκαιρίες που βρήκες στο α’ μέρος καλύτερα να μην χάσεις. Πρέπει να τελειώνουμε κάποιες φάσεις με καλύτερο τρόπο και να έχεις καλύτερη συνέχεια. Έχουμε ένα ρόστερ που πρέπει να δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά για να το βελτιώσουμε»

«Είχαμε ρυθμό στο πρώτο μέρος. Μπορούσαμε για γκολ. Στο β΄μέρος φανήκαμε άτυχοι και μείναμε με 10 παίκτες. Αλλάξαν πολλά στην λειτουργία της ομάδας. Μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε την συνέχεια. Ευχαριστούμε και το κόσμο. Όταν βρίσκεις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε πλέον Άρη»

«Είμασταν συγκεντρωμένοι σ΄ αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα κάποιες προπονήσεις γίνονται και με 10 παίκτες. Βρεθήκαμε να παίζουμε και 10 παίκτες και με 9. Να γινόμαστε πιο επιθετικοί στον αγώνα μας. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

«Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους παίκτες για τις ενέργειες τους. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο»