Home TOP NEWS Αυγουστή: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας… νικήσαμε και θα το ευχαριστηθούμε»

Αυγουστή: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας… νικήσαμε και θα το ευχαριστηθούμε»


Όσα είπε ο Αυγουστή μετά τη νίκη επί του Αποέλ…

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και το πάθος. Πήραμε μία πολύτιμη νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να το χαρούμε, πήραμε τρεις αβθμούς και τίποτα παραπάνω. Τη στιγμή που χάσαμε τον Μπασιρού με μία άδικη κόκκινη δέιξαμε χαρακτήρα και πετύχαμε δέυτερο γκολ. Δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο εκτός από κάποια στημέξνα τουλ. Ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες.

Για την είσοδο των μπαλών στο γήπεδο; Μου ξαναέτυχε πριν χρόνια. Δεν είναι σωστό να γίνεται αυτό. Δεν μου άρεσε το ότι χάναμε χρόνο στο παιχνίδι. Δεν μπορεί όμως να τα ελέγξει ο προπονητής. Πρέπει αυτά να τα αποφεύγουμε.

Για τις κινήσεις μετά την αποβολή και τη διαχείρηση: Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή. Κάποια πράγματα βγαίνουν και κάποια όχι. Ευτυχώς σήμερα μας βγήκαν και συγχαρητήρια σε όλους.

Για τη διαιτησία και τη διαχείρηση του σκορ: Οι ποδοσφαιριστές είχαν να διαχειριστούν αποφάσεις. Ήταν και για τις δύο ομάδες. Ήμασταν μπροστά στο σκορ και βάλαμε γκολ με 10 παίκτες. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρία. Μετά την είσοδο του Κβιλιτάια άρχισαν οι μακρινές μπαλιές και τις αποκρούσαμε. Πήραμε νίκη και θα το ευχαριστηθούμε. Τώρα έρχεται η εθνική, καλή επιτυχία σε αυτή.

Μετά την κόκκινη: Δεν οπισθοχωρήσαμε. Ο Εφραιμ με την ποιότητα του κέρδισε πέναλτι και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στη συνέχεια όμως διαχειριστήκαμε την κατάσταση.

Για τα μεταγραφικά: Σίγουρα περιμένουμε κάποια πράγματα αυτές τις μέρες και αν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το ακούσει ο κόσμος της ομάδας.