Home TOP NEWS Αυτός είναι ο Pezzuto που θα σφυρίξει το ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Αυτός είναι ο Pezzuto που θα σφυρίξει το ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, ο 39χρόνος, Ιταλός διαιτητής, Ivano Pezzuto θα είναι αυτός που θα σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΛ.


Ο Ιταλός ρεφ την φετινή σεζόν σφύριξε σε δύο παιχνίδια στην Serie B και συγκεκριμένα στα παιχνίδια Venezia με την Como, ενώ στις αρχές του μήνα σφύριξε στο παιχνίδι της  Südtirol κόντρα στην Ascoli Calcio, δείχνοντας έξι κίτρινες κάρτες.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, ο Pezzuto σφύριξε συνολικά και σε 20 αγώνες της Serie A στην οποία έδειξε συνολικά 81 κίτρινες κάρτες, δεν έδωσε σε αυτούς τους αγώνες καμία κόκκινη κάρτα, δεν έδειξε σε κανένα την άσπρη βούλα.

Όσον αφορά τα στατιστικά του Ιταλού διαιτητή που ορίστηκε στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΛ, συνολικά σε 228 αγώνες έβγαλε από το τσεπάκι του 1080 κίτρινες κάρτες, έδωσε 28 φορές κόκκινη κάρτα, 32 φορές απέβαλε ποδοσφαιριστές με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ έδειξε και 76 φορές την άσπρη βούλα.

Μέσος όρος του Pezzuto είναι οι 5 κάρτες σε κάθε αγώνα, συνεπώς θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή και να μην δώσουν το δικαιώμα στον Ιταλό ρεφ να χρησιμοποιήσει πολλές φορές τις κάρτες του.