Home TOP NEWS Είδε Άρη και ετοιμάζει πλάνο νίκης ο Σωφρόνης Αυγουστή

Είδε Άρη και ετοιμάζει πλάνο νίκης ο Σωφρόνης Αυγουστή

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Άρη Λεμεσού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και εντάσεις.


Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας το πρόγραμμα πέραν της προπόνησης, περιλάμβανε και παρακολούθηση από το τεχνικό τιμ, το οποίο είδε την προσπάθεια της ομάδας του Σπιλέφσκι κόντρα στην Σπαρτά Πράγας.

Ο κόουτς και οι συνεργάτες του, σίγουρα κατέγραψαν αρκετά πράγματα στα μπλοκάκια τους από την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στους Τσέχους κι αυτά θα τα μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές του, ενώ πάνω σε αυτά θα δουλέψουν για να ετοιμάσουν το πλάνο για τον αγώνα της Δευτέρας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ το γνωρίζουν ότι ο επερχόμενος αγώνας δεν θα είναι καθόλου εύκολος, ωστόσο άπαντες προετοιμάζονται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και να διεκδικήσουν τη νίκη η οποία αν έρθει θα δώσει τεράστια ψυχολογία και αγωνιστική ώθηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπασιρού, Μαρκίνιος και Σίμιτς. Οι δύο αναμένεται να αντικατασταθούν από τους Λοίζου και Λέτσιακς, ενώ για το νευραλγικό χώρο του κέντρου θέση διεκδικούν οι Κασάμα, Χάμπος και Φράνσον, δίπλα από τον Κούσουλο.