Home TOP NEWS Γεμίζει ξανά το “Ηλίας Πούλλος” και η ομάδα φουλάρει για ΑΕΛ

Γεμίζει ξανά το “Ηλίας Πούλλος” και η ομάδα φουλάρει για ΑΕΛ

Στη σκέψη όλων βρίσκεται το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο αγώνας του Σαββάτου κρίνεται σημαντικός, αφενός γιατί ενδεχόμενη νίκη θα δώσει την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πανηγυρίσει το πρώτο της διπλό την φετινή σεζόν, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και έτσι θα μπορέσει να πάει με ψυχολογία στο επόμενο ντέρμπι παιχνίδι με τον Άρη.


Για πρώτη φορά σήμερα, ύστερα από κάποιες μέρες, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα μπορέσουν να δουλέψουν στην προπόνηση με όλους τους, τους ποδοσφαιριστές καθώς επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο και οι τελευταίοι Διεθνείς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στην Λεμεσό έχοντας μια απουσία. Ο Μπασιρού θα είναι εκτός λόγω τιμωρίας. Απ’ εκεί και πέρα οι Ψάλτης και Παναγιώτου αναμένεται να βρεθούν στην αποστολή. οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν υποχρεώσεις τις τελευταίες μέρες πήραν τις απαραίτητες ανάσες ενώ ο Φράνσον εκμεταλλεύτηκε την διακοπή το προηγούμενο διάστημα για να μπει πιο βαθιά στο πετσί της ομάδας έχοντας τη δυνατότητα να πάρει χρόνο προπονήσεων με τους νέους τους συμπαίκτες και προπονητή.

Το κλίμα στην ομάδα μετά και την τελευταία νίκη επί του Αποέλ είναι πάρα πολύ καλό και εννοείται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για να πάει στην έδρα της αντιπάλου σε δύο μέρες για να διεκδικήσει το τρίποντο, στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι που θα δώσει φέτος στο πρωτάθλημα.