
Ρωτήθηκε χθες βράδυ για την περίπτωση Φαμπιάνο ο Γέσπερ Γιάνσον. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν και απάντησε σχετικά:
«Η λογική είναι ότι το 1/3 των συμβολαίων θα λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι. προσπαθούμε να μπο΄υμε σε διαλόγους και συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά. Θα πρέπει να τα σκεφτόμαστε και να αναθεωρούμε. Ο Φαμπιάνο είναι η ‘Ομόνοια’ υπάρχουν συζητήσεις και θα τις συνεχίζουμε. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές όπως και ο Φράνσις (Ουζόχο), υπάρχει μια τετράδα πολύ καλών τερματοφυλάκων. Είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε το καλύτερο και με σεβασμό, ξέρουμε τι σημαίνει ο Φαμπιάνο για τον κόσμο και την ομάδα».





![Με ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα» πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2016/10/aek-arena-1-1-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



