Home TOP NEWS H απόφαση είναι καθαρά δική του

H απόφαση είναι καθαρά δική του


Ο διάλογος είναι σε εξέλιξη με τον Φαμπιάνο, ανέφερε ο Αθλητικός Διευθυντής Γέσπερ Γιάνσον, στην εκπομπή της ομάδας που μεταδόθηκε τη Δευτέρα. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εκπνέει με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς και η επιθυμία της ομάδας αλλά και όλου του κόσμου είναι να συνεχίσει να αποτελεί το φύλακα άγγελο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο μέλλον.

O Φάμπι γίνεται σε λίγους μήνες 36 χρονών, έχοντας κουβαλήσει στις πλάτες του μία σπουδαία καριέρα. Και η αγάπη που εισέπραξε και εισπράττει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μοναδική. Σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι σε σκέψεις.

Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι πως η απόφαση θα ανήκει στο τέλος αποκλειστικά στον ίδιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να του προσφέρει ότι ζητήσει για να παραμείνει και εννοείται πως δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει να παίζει μπάλα αλλού.

Είναι σίγουρο ωστόσο πως σε κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Τώρα αν αυτό θα γίνει μετά το τέλος της χρονιάς ή θα αναβάλει τον επαναπατρισμό του για αργότερα, θα το δούμε.

Πάντως το ιδανικό σενάριο είναι να έχουμε τον Φάμπι στην ομάδα μας για άλλον ένα ή δύο χρόνια ή και για όσο επιθυμεί ο ίδιος. Ότι κι αν αποφασίσει ωστόσο θα το σεβαστούμε.

Θα έρθει αναπόφευκτα, σε κάποια φάση, η στιγμή να μας αποχαιρετήσει, όμως κατέχει ήδη μία θέση στη καρδιά μας, και βεβαίως μία θέση στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ως ένας από τους κορυφαίους που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας.