Home TOP NEWS Η προετοιμασία ενόψει Άρη

Η προετοιμασία ενόψει Άρη


Έχουμε μπροστά μας κάμποσες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση με τον Άρη αποτελεί πρόκληση για όλους στην ομάδα. Απέναντι στη πρωταθλήτρια, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να επιβεβαιώσει την αγωνσιτική της άνοδο, αυτή τη φορά ωστόσο θα πρέπει να βρει γκολ για να μπορέσει να κυνηγήσει τη νίκη. Βέβαια οι απιτήσεις στην άμυνα θα είναι πολύ περισσότερες, κόντρα σε έναν εκκρηκτικό αντίπαλο, απόλυτα επιθετικό και ποιοτικό.

Μέσα στο εξαήμερο των προπονήσεων που θα ακολουθήσει, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να κάνει τον σχεδιασμό του για το παιχνίδι χωρίς να υπολογίζει στους Μπασιρού, Σίμιτς και Σιπριάνο.

Ήρθε πιθανότατα η στιγμή για κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Λοϊζου διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα ύστερα από καιρό ενώ ο Λέτσιακς είναι δεδομένο ότι θα παίξει.

Και το κενό του Μπασιρού θα αναπληρώσει ξανά ο Κούσουλος και το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα είναι δίπλα του. Χαραλάμπους ή Κασάμα, ενώ είναι και ο Φράνσον που ανεβάζει συνεχώς το βαθμό ετοιμότητας του.

Πολύ πιο έτοιμος θα είναι ο Νικόλας ενώ και ο Κουλιμπαλί θα πρέπει να παλέψει πολύ για να ξανακερδίσει θέση στην εντεκάδα.

Θα δούμε πως θα πάει η προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως να κάνει σταθερά ανοδικά βήματα αγωνιστικά. Και αν συνεχίσει σε αυτό το δρόμο τότε οι συνεχόμενες νίκες είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να έρχονται.