Home TOP NEWS Ημίχρονο: 1-1 σε παιχνίδι ισορροπημένο και ανοικτό για όλα

Ημίχρονο: 1-1 σε παιχνίδι ισορροπημένο και ανοικτό για όλα


Ήταν κάπως αργός ο ρυθμός στο ξεκίνημα. ΈΒαλε πίεση ψηλά ο Άρης, έβαλε πίεση ψηλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πρώτες καλές φάσεις ήρθαν νωρίς στο παιχνίδι με δύο δύσκολες αποκρούσεις από Φαμπιάνο και Βανά Άλβες. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι μέχρι το 20λεπτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να προσεγγίσουν την αντίπαλη περιοχή και τον Άρη ωστόσο να είναι η ομάδα που κέρδισε κάποια στημένα στην επίθεση.

Η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη, καλύτερες προϋποθέσεις δημιουργούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ήταν ο Άρης η ομάδα που προσπαθούσε να απειλήσει με στημένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο βρήκε το γκολ με τον Σεμέδο να παίρνει την ασίστ από τον Μπέζους και να μας βάζει μπροστά. Η συνέχεια ήταν πιο εκκρηκτική από την ομάδα, δημιούργησε τις προϋποθέσεις άμεσα για δεύτερο. Ήταν ωστόσο ο Άρης που αντέδρασε πολύ γρήγορα με τον Στεπίνσκι να ισοφαρίζει.

Πίεσαν κιόλας οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια και μας έκλεισαν κάπως στο γήπεδο μας όμως εμείς φτιάξαμε στο τέλος την καλύτερη προϋπόθεση.

 

Α’ Ημίχρονο

ΣΤο 6ο λεπτό ο Μπαμπίκα εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ με τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί με δυσκολία μία εξαιρετική απόκρουση.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κούσουλος νωρίς για ένα διαπληκτισμό με αντίπαλο παίκτη.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σεμέδο ο οποίος πήρε πάσα μέσα από τη περιοχή από τον Λέτσιακς, σούταρε στη κλειστή γωνία του Βανά ο οποίος απέκρουσε.

Στο 12ο λεπτό ο Λέτσιακς έφυγε μπροστά από αριστερά, έστειλε μπαλιά στον Κακουλλή ο οποίος μπροστά στο γκολ δεν βρήκε τη μπάλα για να σκοράρει.

Επικίνδυνο σουτ έκανε ο Στεπίνσκι έξω από τη περιοχή μας, η μπάλα κτύπησε σε συμπαίκτη του ο οποίος ήταν οφσάιντ.

ΕΥκαιρία έχασε ο Σεμέδο στο 24ο λεπτό. Πήρε μπάλα έξω από τη περιοχή, ελίχθηκε και έπεσε αφού ήταν υπό πίεση, στη πτώση του έκανε πλασέ όμως απέκρουσε ο Βανά.

Στο 32ο λεπτό ο Μάθιους εκτέλεσε πλάγιο για τον Μπέζους στον κεντρικό διάδρομο, αυτός είδε την κίνηση του Σεμέδο στη περιοχή, κινήθηκε πλάγια ο Σεμέδο και τελείωσε με δυσκολία τη φάση από δύσκολο σημείο και σκόραρε.

Μεγάλη απόκρουση έκανε ο Φαμπιάνο σε τετ-α-τετ του Γκομίς στο 34ο λεπτό.

Ευκαιρία έχασε ο Άρης στο 37ο λεπτό πρώτα με τον Στεπίνσκι και μετά με τον Σανέ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Στεπίνσκι πλάσαρε από κοντά ύστερα από χαμηλή σέντρα του Μπαμπίκα και ισοφάρισε.

Στο 45ο λεπτό ο Κακουλλής έκλεψε στο κέντρο, βγήκε μπροστά, έκανε ένα πλασέ από τα όρια της περιοχής όμως η μπάλα έφυγε έξω.