Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Προβάδισμα με 2-1, με 10 και οι δύο ομάδες

Ημίχρονο: Προβάδισμα με 2-1, με 10 και οι δύο ομάδες


Ανέβηκαν ψηλά για να βάλουν πίεση και οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο διάστημα κράτησε περισσότερο τη μπάλα παίζοντας από αριστερά, με τον Σιπριάνο και τον Σεμέδο να αναλαμβάνουν αρχικά κάποιες επιθετικές προσπάθειες. Κέρδισε όμως πέναλτι το Αποέλ νωρίς το οποίο εκτέλεσε ο Εφραίμ άστοχα. Απαντήσαμε με γκολ με πανέξυπνη κομπίνα σε φάουλ με τον Κακουλλή να δέχεται πάσα από τον Μπέζους.

Μετά το γκολ μας το Αποέλ άσκησε έντονη πίεση, κέρδισε στημένα έξω από την περιοχή μας και απείλησε. Στο 21ο λεπτό ο Μπασιρού δέχθηκε κόκκινη κάρτα την οποία είδαν μόνο διαιτητής και οι συνεργάτες του.

Μείωσε ο Εφραίμ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και λίγο πριν το τέλος η αποβολή του Ντάλσιο έφερε τις αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι.

Προηγούμαστε και πάμε να βάλουμε κι άλλα…

Α’ Ημίχρονο

Στην πρώτη φορά που πάτησε περιοχή κέρδισε πέναλτι. Έπεσε αρχικά ο Εφραίμ στο μαρκάρισμα του Μίλετιτς, έπεσε και ο Τομανέ όταν ο Φαμπιάνο έπεσε στα πόδια του και το πέναλτι επιβεβαιώθηκε και από το VAR. Το εκτέλεσε ο Εφραίμ έξω.

Στο 11ο λεπτό κέρδισε φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο ο Σεμέδο. Το εκτέλεσε ο Μπέζους με πάσα στον Κακουλλή ο οποίος από ελαφρώς πλάγια θέση πλάσαρε τον Μπέλετς σωστά και σκόραρε.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ντβάλι σε κεφαλιά του ύστερα από κόρνερ. Η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φαμπιάνο.

Έδωσε κόκκινη κάρτα στον Μπασιρού στο 21ο λεπτό ο Ιταλός διαιτητής για πάτημα στον Σαρφό.

Το σουτ από τον Ντάλσιο από το ύψος του πέναλτι, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Βγήκε ο Μπέζους και μπήκε ο Χαραλάμπους

Στο 38ο λεπτό ο Κακουλλής ανέβηκε από αριστερά δεχόμενος πάσα με το κεφάλι από τον Χάμπο, έστειλε μπαλιά στη περιοχή χαμηλά, μπήκε στη φάση ο Σίμιτς και σούταρε από κοντά για να σκοράρει.

Στο 43ο λεπτό κέρδισε φάουλε το Αποέλ έξω από τη περιοχή μας σε χέρι του Σίμιτς. Το εκτέλεσε ο Εφραίμ και σκόραρε. 

Στο 51ο λεπτό ο Ντάλσιο σταμάτησε με το χέρι υποσχόμενη επιθετική προσπάθεια της ομάδας, δέχθηκε κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.