Home TOP NEWS Ίσως το βλέπει λίγο πιο μακριά ο Γιάνσον και η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ίσως το βλέπει λίγο πιο μακριά ο Γιάνσον και η ΟΜΟΝΟΙΑ

Tο τελευταίο 24ώρο έχουν κυκλοφορήσει δημοσίευματα στην Σουηδία, τα οποία κάνουν λόγο ότι, ο Γέσπερ Γιάνσον, φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του 23χρόνου μέσου της Τζουγκάρντεν, Χάμπους Φιντέλ.


Πάντως μετά την απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον, στην συγκεκριμένη θέση, η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται και μοιάζει να είναι αρκετά γεματή, καθώς στον άξονα μπορούν να αγωνιστούν άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές οι Μπασιρού, Κασάμα, Χαραλάμπους και Κούσουλος.

Από την στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν άλλα κενά τα οποία άμεσα πρέπει να καλυφθούν, βλέπε άμυνα, επίθεση, μοιάζουν κάπως περίεργες και παράξενες οι αναφορές των Σουηδών ότι, ο Αθλητικό Διευθυντής της ομάδας μας έχει βάλει στο “στόχαστρο” του παίκτη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Απ’ την μια μπορούμε να πούμε ότι ίσως οι πληροφορίες των Σουηδών για τον Χάμπους Φιντέλ να είναι εσφαλμένες ή λανθασμένες, απ’ την άλλη όμως, ίσως βγούμε λάθος.

Τον ερχόμενο Ιανουάριο η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να χάσει για κάποιο χρονικό διάστημα δύο βασικά γρανάζια της από την μεσαία γραμμή, τους Μπασιρού και Κασάμα, καθώς αναμένεται να κληθούν στο για το Κόπα Άφρικα και ίσως οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κυρίως ο Γέσπερ Γιάνσον να έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό και σκέφτονται περαιτέρω ενίσχυση στην μεσαία γραμμή