Home TOP NEWS Καλή εμφάνιση και… μέσα από το παιχνίδι να ανέβει η ψυχολογία

Καλή εμφάνιση και… μέσα από το παιχνίδι να ανέβει η ψυχολογία

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το επερχόμενο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (3/9) κόντρα στον Αποέλ.


Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, η προετοιμασία για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς μετά την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, υπήρξε έντονη μουρμούρα και αμφισβήτηση προς τους ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς το αποτέλεσμα με την Καρμιώτισσα, αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά επηρέασαν σε κάποιο βαθμό την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και πάνω σε αυτό το κομμάτι δούλεψε ο Σωφρόνης Αυγουστή, πέραν του αγωνιστικού.

Ζητούμενο λοιπόν, για την ομάδα μας είναι το βράδυ της Κυριακή να παρουσιαστεί στο γήπεδο και να κάνει μια καλή εμφάνιση που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, ενώ μέσα από αυτό η ομάδα μας θα επιδιώξει να ανακτήσει και την ψυχολογία της.

Είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο επερχόμενο να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να πάρει το τρίποντο για να πάει με ηρεμία στην διακοπή και να κοιτάξει τα επόμενα παιχνίδια τα οποία επίσης είναι ντέρμπι με καλύτερα δεδομένα.