Home TOP NEWS Κίκη ξανασκέψου το και μην του φράξεις το δρόμο!

Κίκη ξανασκέψου το και μην του φράξεις το δρόμο!


Έγινε προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ για την απόκτηση του Μάριου Ηλία, όμως η διοίκηση του Εθνικού αποφάσισε να της κλείσει την πόρτα. Η άρνηση του προέδρου της ομάδας της Άχνας να παραχωρήσει τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, παρά την πολύ καλή πρόταση που πήρε στα χέρια του από τη διοίκηση της ομάδας μας, έχει προκαλέσει απογοήτευση ακόμα και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι φυσιολογικό να νιώθει πως του στερείται η δυνατότητα να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Θα πρέπει να πούμε πως ο Μάριος αρέσει πολύ στον Γέσπερ, τον γνωρίζει πολύ καλά και ο Σωφρόνης και η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν αποφασισμένη να κάνει πράξη τα θέλω των ανθρώπων της ομάδας προγραμματισμού. Όμως το κόλλημα του προέδρου του Εθνικού είναι σήμερα η τροχοπέδη στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, ο Εθνικός πήρε στα χέρια του μία πρόταση σχδόν τριπλάσια από αυτήν που συζητούσε το καλοκαίρι με το Αποέλ, και ήταν μάλιστα έτοιμος να παραχωρήσει τον παίκτη στους γαλαζοκίτρινους, αν ο Πετρίδης έβγαζε και έδινε τα λεφτά. Να σημειωθεί δε ότι ο Ηλία έχει να παίρνει μισθούς από την προηγούμενη του ομάδα. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως αν γινόταν η μεταγραφή του Ηλία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο ποδοσφαιριστής θα ελάμβανε μισθό υπερδιπλάσιο από τον τωρινό του, ο οποίος μάλιστα θα αυξανόταν κλιμακωτά.

Να σημειωθεί πως ο Μάριος Ηλία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025. Ξαναλέμε πως είναι κρίμα, ένας άνθρωπος για το δικό του κόλλημα να φράσσει το δρόμο σε ένα νέο παιδί που έχει ίσως την τελευταία του ευκαιρία να κάνει κάτι δυνατό ποδοσφαιρικά αλλά και οικονομικά στην καριέρα του.