Home TOP NEWS Κίνητρα το τρίποντο και το πρώτο “διπλό” στο στάδιο “Αλφαμέγα”

Κίνητρα το τρίποντο και το πρώτο “διπλό” στο στάδιο “Αλφαμέγα”


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το εκτός έδρα παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Στάδιο “Αλφαμέγα”.


Μετά τη νίκη επί του Αποέλ, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα ταξιδέψει στην Λεμεσό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, θέλοντας φυσικά να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού που θα τους δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, θα είναι το τρίτο που θα δώσει στο Στάδιο “Αλφαμέγα”. Στο συγκεκριμένο γήπεδο η ομάδα μας αγωνίστηκε μια φορά με τον Απόλλωνα και μία με τον Άρη Λεμεσού, ωστόσο δεν κατάφερε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια να γευτεί την χαρά της νίκης.

Το πιο πάνω λοιπόν, σε συνδυασμό με την σημαντικότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών, είναι τα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο το Σαββάτο το βράδυ κόντρα στην ΑΕΛ και να μπορέσουν να φύγουν από την Λεμεσό με το πρώτο “διπλό” στην φετινή σεζόν και με το πρώτο από το νέο γήπεδο της συμπρωτεύουσας.