Home TOP NEWS Κλειδί η παρουσία τους, μεγάλη η ευκαιρία τους…

Κλειδί η παρουσία τους, μεγάλη η ευκαιρία τους…


Λετσιακς και Λοΐζου επιστρέφουν ύστερα από καιρό στην εντεκάδα. Αμφότεροι έχουν καταγράψει παρουσία στο αρχικό σχήμα σε τρεις Ευρωπαϊκούς αγώνες, με τον τελευταίο τους να είναι αυτός στη Δανία. Δεν έχουν επιλεγεί στην εντεκάδα σε κάνενα από τα 4 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Η απουσία των Σιπριάνο και Σίμιτς τους δίνει τώρα την ευκαιρία. Εκτός απροόπτους θα είναι και οι δύο στις αρχικές επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή τη Δευτέρα και η παρουσία τους θα είναι κλειδί, αφενώς για την απόδοση της ομάδας και αφετέρου για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο που θέσαμε για νίκη.

Παράλληλα είναι η στιγμή να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους και να σταθεροποιηθούν και πάλι στις πρώτες επιλογές του, για στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Λοΐζος μπήκε με διάθεση στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αγωνιζόμενος για ένα περίπου τέταρτο, ενώ και ο Γιαν ο οποίος πέρασε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες, ανταποκρίθηκε στο ρόλο του.

Θέλουμε να τους δούμε να δίνουν συνέχεια και να στέλνουν το μήνυμα πως είναι εδώ, έτοιμοι να δώσουν με την ποιότητα τους ώθηση στην ομάδα.